A szónoklatokban létező átokembernek vége lesz

2022. augusztus 06. 09:03

A dolog, hogy otthon legyen a hazából. Megtesszük. Készülünk.

2022. augusztus 06. 09:03
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Amíg vannak emberek, akik hisznek abban, hogy jó szabadnak lenni, addig nyert ügyünk van. Magyarok vagyunk. De ez nem választás dolga. Őrizzük történelmi közönségünk hagyományát, alakítjuk sorsát. A szónoklatokban létező átokembernek vége lesz. A dolog, hogy otthon legyen a hazából. Megtesszük. Készülünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. augusztus 07. 20:15
Már megint valami hazáról szélhámoskodik.Pont ő.Csótány.
Lanter
2022. augusztus 07. 12:37
Feriben 9kor már 8 konyak volt ezért ilyen sejtelmesen közlékeny készül hugyozni a teraszra ennyi::)))))) a bogár telivér már rászolt sztem hogy feri mondtam neked hogy vasárnap ne irjálj bebaszva mert csökkenni fog a maradék támogatottságod is::))))
amca
2022. augusztus 07. 09:26
Qurcsány aki 8szor volt börtönben ,az apjával. Persze .Szemkilövetéssel. Ordas hazugsággal Bolgár krava-val. 15 000 00 000 huf IMF hitellel Öszödi beszéddel Állandó részegséggel Mentálisan zavarodott állapotban. lassan megdouglesz
Bástyaelvtárs
2022. augusztus 07. 09:14
Fletó 15 éve volt miniszterelnök. Voltak elotte is utána is szoci miniszterelnokok. Orbánék es a lakájmédia viszont vmiert csak gyzrcsánytól retteg, mert állandoan teríteken van. Még ezen a nyomorult mandiner.hu n sem telhet úgy el nap, h ne jelenne meg vmi a mesterrel. Egy fb poszt, egy gyalazkodó mandiner saját cikk, egy fletót köpködő fideszes nyilatkozat.... Többet foglalkoznak gyurcsánnyal mint barki mással :))) Fletó az új Soros :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!