Találtak egy akadémikust, (érted, AKADÉMIKUST!), aki szerint monnyon le

2022. augusztus 02. 06:21

Ez is egy vélemény a nagyon sokból.

2022. augusztus 02. 06:21
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Jaj de jó! Találtak egy akadémikust – érted: AKADÉMiKUST! –, aki szerint monnyon le (Orbán Viktor – a szerk.)… Ez nyilván a megfellebbezhetetlenség. Jaj, pedig dehogy! Ez is egy vélemény. Egy a nagyon sokból…”

Nyitókép: Kertész János fizikus, akadémikus. MTI Fotó: Czimbal Gyula

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emperger Bence
2022. augusztus 04. 10:51
Tisztelt Bayer Úr! Azon tűnődtem, vajon mi az oka annak, hogy Öntől meglehetősen idegen, szofisztikált hangnemben próbálta melegebb éghajlatra küldeni a fentebb említett tudóst és emellett még 100 másikat, akik szintén aláírták a tusványosi beszéd elítélésére indított petíciót. Esetleg a petíció nyilvánosságra kerülése után iziben munkához látó, kiváló újságírói vénával megáldott Origo és TV2 oknyomozói még nem tártak fel Kertész Úrral szemben sem egy engedély nélkül beépített tetőteret, sem egy plágium gyanús publikációt? Esetleg egy érettségi után készült botrány fotó? Na, de nem szeretnék ötleteket adni, hiszen a fentebb említett médiumok képviselői megannyiszor bizonyították már kimeríthetetlen kreativításukat. Jó munkát a továbbiakban, remélem lesz azért ennél frappánsabb replika is, mert valljuk be, Öntől azért ez igencsak vérszegény!
FeketeFehér
2022. augusztus 02. 19:54
"Jaj de jó! Találtak egy akadémikust" Mondjuk már száz felett jár a tiltakozó akadémikusok száma.
Namond
2022. augusztus 02. 19:32
"Aki az átlagfogyasztás felett fogyaszt, annak gondoskodnia kell arról, hogy csökkentse a fogyasztását, vagy keressen annyi pénzt, hogy ki tudja fizetni az átlagfogyasztás fölötti részt” – jelentette ki, péntek reggeli műsorában Orbán Viktor, megvillantva totális haszonelvű, szociális érzéketlenségét. Azt ugye tudjuk, hogy a magyar sport nemzet, családcentrikus, munkaalapú társadalmának építését harsogva kommunikáló Orbán idegenkedése a szociális segélyektől álságos és hazug. Ugyanis mi az ingyenes tankönyv és tanszer, az ingyenes gyermekétkeztetés, CSOK, négy kerék, stb és a rezsitámogatás, ha nem jövedelem pótló szociális támogatás? Még akkor is, ha állampolgári jogon azok is részesülnek ezekben, akik a legkevésbé sincsenek rászorulva. (Ez külön jó, mert szükség - hangoskodásuk, nem adják ötletüket-vállalkozásukat, túl sikeres ügyvédek a rendszer kipécézettjei védelmében - esetén szégyenpadra lehet őket ültetni.) Szociális jövedelem pótlás az összeszerelő - esetenként kiemelten környezet károsítási kockázatú - üzemeket működtető, beruházási támogatásokban, adókedvezményben részesülő multik kedvéért nyomottan tartott munkabérek képmutató kipótlására szolgálnak. A jövedelmek és háztartási kiadások arányba hozása, az emberek felelős polgárokká nevelése helyett, inkább kádári kormányzati adományokra, segítségre lelketlen vissza szoktatása folyik. A munkabérek kipótlása szükséges a döntően import termékek iránti kereslet fenntartásához szükséges vásárlóerőhöz. Hiszen Orbán nagy terve a hazai kereslet fellendítésével kimászni a 2008-2010-es fiskális-monetáris-termelési válságból. Csak éppen a hazai önellátást biztosító fogyasztási és (háztartási, gépipari, könnyűipari) beruházási termelőkapacitások kiépítése helyett, a bölcsődék, óvodákét meghaladó presztizs - sportcsarnokok -, turisztikai szállás és látvány (kastélyszállók, panziók) beruházások történtek. Az eltelt 13 évben egyetlen nemzetgazdasági ágazat a turisztika-idegenforgalom és a marketingje lett felfuttatva, az egészséges részesedést meghaladó módon, mint az a Covid lezárás idején bebizonyosodott. Orbán a puritán, becsületes, egyszerű (40 000 Ft-os gumicsizmát hordó), pörköltfoltos ingű, mikrofonfób, hatvanpusztai polgár köztünk él, a zsebünkben, szekrényünkben, ágyunkban és hiszen sport nemzetté kell válnunk, szabadidőnkben.
Lajoss
2022. augusztus 02. 17:50
Zsozsó a gyökérkirály.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!