Kövér Lászlónak: Szent István tudta, hogy Nyugaton a helyünk

2022. augusztus 14. 20:10

Ha Önnek kompolgatni van kedve, az interneten talál menetrendet!

2022. augusztus 14. 20:10
null
Vadai Ágnes
Facebook

„Kövér Lászlónak: Szent István tudta, hogy Nyugaton a helyünk.

Ha Önnek kompolgatni van kedve, az interneten talál menetrendet!”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2022. augusztus 20. 08:32
Vaddisznó elvtársnő! Szent István tudta, hogy Magyarországnak a keresztény kultúrában a helye és nem a zsiráf neomarxizmusban! Csak azért, nehogy hülyén haljon meg kend, inkább bérmáljon hetente, mint főnöke!
nemsiker_s
2022. augusztus 16. 09:09
„Kövér Lászlónak: Szent István tudta, hogy Nyugaton a helyünk." ágika ! Szent István azt tudta, hogy az adott történelmi szituációban mi a leg célravezetőbb döntés, a magyarság fennmaradása szempontjából. És nem azt, hogy "hol a helyünk". Azt ti toljátok hogy "hol a helyünk". Ahogy az elvtársaid tolták a rendszerváltás előtt hogy keleten, és ahogy most óbégatjátok, hogy nyugaton. Na, ezt hívjuk szervilizmusnak. Amikor nem az adott szitunak megfelelően döntünk, hanem akár az ország érdekeit felülírva "kiszolgálunk" valakit. A baj az, hogy ti ész nélkül vagytok szervilisek. Ahelyett, hogy a román mintát követnétek, annak, és addig nyalni, akinek, és ameddig kell. Aztán bravúros gyorsasággal váltani. :))) ágika. Nem ti vagytok azok, akik az országot meg fogják menteni. Továbbmegyek. Az ország érdeke az, hogy ti a hatalomtól távol maradjatok.
Lajoss
2022. augusztus 15. 15:50
A köteles Laci egy beteg elme,semmi több..
Jason Bourne
2022. augusztus 15. 14:01
"Szent István tudta, hogy Nyugaton a helyünk." És ezt a nyugat is tudja, büdös banya? Mert évszázadok óta csak valami kihasználandó provinciának tekintik a komplett KKE-i térséget, nem pedig úgy néznek ránk, mintha közéjük tartoznánk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!