Harminc éves Csurka váteszi dolgozata

2022. augusztus 20. 14:27

Gyurcsány és csicskái többé nem jöhetnek vissza.

2022. augusztus 20. 14:27
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

»A fő kormánypárt egyik alelnökeként és képviselőként tevékenykedő Csurka szélsőséges megnyilvánulásai korántsem voltak szokatlanok. 1990 januárjában, a Magyar Rádió Vasárnapi újság című műsorában a nép-nemzeti gerincű magyarokat elnyomó marxista-lukácsista gyökerű, a Kádár-Aczél-korszakban továbbélő törpe kisebbség uralmára figyelmeztette hallgatóságát, „Ébresztő, magyarok!” felkiáltással. Csurka máskor is ostorozta a liberális médiatúlsúlyt, miközben ő a saját céljaira használta fel pártja újságját és hídfőállássá alakította a közszolgálati rádió egyik legismertebb műsorát.«

Where’s the lie? Ezektől a bolsiktól sikerült 2010 óta megszabadítani az országot, ezek nyígnak azóta is minden csatornájukon. De Gyurcsány és csicskái többé nem jöhetnek vissza. 30 éves Csurka váteszi dolgozata.”

Fotó: Beliczay László/MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2022. augusztus 21. 06:08
Csurka sok mindent jól látott, de mást meg nem. Például nem látta, hogy a Fidesz nemzeti fordulatot fog venni. (Anno egyik kedvenc íróm volt. Így utólag leginkább Az uszálykormányos című novellája fogott meg. Ki tudja miért?)
Hydra Esus
2022. augusztus 20. 21:29
Hiányzik az öreg.
minekkellregisztralni
2022. augusztus 20. 20:05
Csurka István sok mindent előre látott. Akkor még kinevették, ma utólag szégyellik, hogy nem is értették, amit mond.
Lajoss
2022. augusztus 20. 19:56
Trombi,te még élsz? A csirke Pista bácsi vicces figura volt..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!