Süketelési támogatás

2022. augusztus 02. 12:15

Tisztesség ne essék szólván, a szociálliberális kabinetek aztán némiképp összekapták magukat, és a lakosság – különösen a panelesek – körében hirdettek kisebb-nagyobb szigetelési programokat.

2022. augusztus 02. 12:15
Marnitz István
Népszava

„Sose felejtem el: közel két évtizede összegyűltek a nagy hazai energiaszakértők, hogy akkor most mit tegyünk, hogy éljük túl a menetrendszerű »válságot«. Volt ott minden, erőműépítési tervek, bányászat, atom, gáz, távhő, csövek, hatósági árak, illetve belefért némi óvatos megújulóenergiázás is. Távoztában aztán csak megkérdeztem a tanácskozást levezető helyettes államtitkártól, hogy mindez szép és jó, de egy szakrendezvényen hogy nem esett egyetlen szó sem az energiatakarékosságról. Szegény, fókuszálatlanul elnézett a semmibe – szinte hallottam, hogy, na, már csak te hiányoztál –, majd zavartan annyit felelt, hogy de hát az természetes.

Tisztesség ne essék szólván, a szociálliberális kabinetek aztán némiképp összekapták magukat, és a lakosság – különösen a panelesek – körében hirdettek kisebb-nagyobb szigetelési programokat. Mindazonáltal a téma kapcsán – úgy a magán-, mint a közéletben - azóta is számtalanszor találkoztam ezzel az üres tekintettel. Legutóbb épp a most szombati, »rendkívüli«, szinte csak energiakérdéseket taglaló kormányinfón.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. augusztus 03. 09:09
Na,rád igaz a kérdés. Te ,ki az apád faxa vagy ,, Még az az 1000 népszahrás komcsi ,aki nemsokár a megdouglesz,se tudja.
Dunhill67
2022. augusztus 02. 20:28
kb. 8-10 éve bármerre (BÁRMERRE) járok és nem csak a lakóhelyemen hanem vidéken is mindenhol látható az éppen folyamatban lévő vagy szemmel láthatólag nemrég elkészült szigetelt házak...
luxusbatar
2022. augusztus 02. 14:52
Az megvan, amikor ugyan ezen a kormányinfon, a telexes hippigyerek összefüggést látott a 480 ft-os benzinár és a klímaváltozás között?
csulak
2022. augusztus 02. 14:10
baloldal az csak a kozpenz zsebrerakasahoz ert, na es hazudni tud ! SOHA TOBBE BALOLDALT !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!