A színvonal egyre csak süllyed, beleragad a mocsárba a szabad szellem maradéka

2022. augusztus 28. 06:56

Aki meg tudja oldani, az inkább emigrál.

2022. augusztus 28. 06:56
null
Schilling Árpád
Facebook

„Rátoti Zoltán az Színház-, és Filmművészeti Egyetem rektora indoklás nélkül, azonnali hatállyal felmentette pozíciójából Karsai Györgyöt, a doktori iskola vezetőjét. Indoklás nélkül! Mert, ugye, mi tudjuk egymás között, hogy mi a helyzet, miért is kellene erre papírt fecsérelnünk. Mást gondolunk a világról, a művészetről, az oktatásról, úgyhogy kívül tágasabb. Na, ennyit a Vidnyánszky féle sokszínűségről. Megette az egészet a fene.

Nem mintha volna akár egyetlen oktatója is az intézménynek, akinek annyi oktatási tapasztalata és tárgyi tudása volna, különösen a görög színház területén, mint Karsainak, mit számít az. Indoklás nélkül! Bárkit, bárhol, bármikor.

Közben a színvonal egyre csak süllyed, beleragad a mocsárba a szabad szellem maradéka, aki meg tudja oldani, az inkább emigrál. Indoklás nélkül! Remélem nem csak én jegyzem meg mindezt, remélem, más sem áll szóba ezekkel, remélem mások sem ülnek fel az »egyfelől-másfelől« hídépítő mellébeszélésnek. Itt nincs indoklás, csak a sértett, bosszúvágyó és színvonaltalan einstand van.

És ez addig fog tartani, amíg egy olyan személy is munkában van, akinek határozott az ellenvéleménye. Amíg egy olyan intézmény is van, amelyik nem követi az utasításokat. Porig fognak gyalúlni mindent, falig fognak tolni mindenkit. Indoklás nélkül!”

Nyitókép: Facebook

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. augusztus 29. 17:33
"Közben a színvonal egyre csak süllyed, beleragad a mocsárba a szabad szellem maradéka, aki meg tudja oldani, az inkább emigrál." Mi is érzékeltük, hogy egyre szarabbak vagytok, most hogy mondod..
Rocktoberi
2022. augusztus 29. 16:45
Bárcsak emigrálnál már, te ócska ripacs.
Spontán
2022. augusztus 29. 16:03
Rohadék, itt vagy még! tarts velük!!
olajfa1
2022. augusztus 29. 15:00
ÉS? TE MÉG MINDIG ITT VAGY? AKKOR TE SEM TUDOD MEGOLDANI!... VAGY??????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!