Karácsony Gergely „őszödi beszéde”

2022. augusztus 14. 20:33

Ezt az elsőre csupán rakás szerencsétlenségnek tűnő palit azért választotta meg Budapest népe lordmajornak, mert olyan ártatlanul bárgyú a vigyora.

2022. augusztus 14. 20:33
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Megkaptuk a nyakunkba, koloncnak Karácsony Gergelyt. Ezt az elsőre csupán rakás szerencsétlenségnek tűnő palit azért választotta meg Budapest népe lordmajornak, mert olyan ártatlanul bárgyú a vigyora. Azóta lehúztunk három esztendőt a dugókba fulladt, fejetlenül föltúrt, méhlegelős fővárosban, s immár tudjuk: az, hogy rakás szerencsétlenség, csupán a kisebbik baj vele. Ráadásul ha károkozásról, beruházások megtorpedózásáról van szó, nem is annyira ügyefogyott, sőt meglepően tettrekész.

A nagyobbik baj vele, hogy egy buszmutyival, Lánchíd-felújítás-svindlivel, Városháza-gate-tel terhelt, sunyi, ideológiailag fixált pali, aki képes a köztéri kukákat is leszereltetni, csak hogy a tanácsadói sleppje még több közpénzt talicskázhasson haza. Néhány napja, a kamu-klicskós beszélgetés napvilágra kerülése óta pedig immár az is világossá vált: Karácsony Gergely egy rosszindulatú, idegenek érdekeit kiszolgáló, saját hazáját készakarva eláruló figura, aki hézagmentesen beférne Gyurcsány szektapártjába.”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2022. augusztus 17. 03:18
Háromméteres murugya lófasz...
foldizs
2022. augusztus 15. 16:20
Pilhál Tamásnak ennyire fáj, hogy Karácsonyhoz képest ő egy senki?
csulak
2022. augusztus 15. 14:40
SOHA TOBBE BALOLDALT !
Nemtudommegállni
2022. augusztus 15. 13:13
Budapest szopik, szopni is fog még Isten tudja, megannyi nyelven beszélő, Karigeri és társai úgy akarják. Nekik van szogálati gk., buszsáv stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!