Nekünk Brüsszel nem főnökünk

2022. augusztus 01. 18:42

Egy független szuverén magyar nemzet vagyunk.

2022. augusztus 01. 18:42
null
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Facebook

„Az Európai Unió nem Brüsszelben van. Az Európai Unió Bécsben van, Budapesten és Varsóban, Berlinben és Madridban.

Ez nagyon fontos kérdés. Én nem kibabrálni akarok a többi európaival, hanem hozzá akarom tenni a saját nézeteinket a közös európai döntéshez. Ezért minden döntésben részt veszünk, mindig elmondjuk a véleményünket. És ha olyan pozíció jön létre, amivel mi nem értünk egyet, akkor jelezzük.

Nekünk Brüsszel nem főnökünk. Egy független szuverén magyar nemzet vagyunk. Közös döntésekben veszünk részt. Ha azok nem jók nekünk, azt elmondjuk. Ha nem jók és meg tudjuk akadályozni, akkor a közös döntés létre sem jön.”

Nyitókép: JOHN THYS / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 245 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukubenko
2022. augusztus 02. 18:20
Milyen 15 milliárdról beszélsz? Nagyon lejjebb adtátok. A yobbikos gyurcsányitampon fajtád már évekkel ezelőtt is több száz milliárdról beszélt, de volt köztetek olyan 4 elemis, aki egyenesen 3 ezer milliárdot mondott.
Lajoss
2022. augusztus 02. 15:10
Szétloptad az országot,többszörös milliárdos a családod,miért nem hagyod már békén ezt az országot,te szemétláda!
kukubenko
2022. augusztus 02. 12:31
Velem együtt már többen írtunk a mandinak, de nem válaszolta. Kell nekik a kattintás.
Tiszafa
2022. augusztus 02. 12:05
"Nekünk Brüsszel nem főnökünk" Neeem?? Hát eddig ezt én nem tudtam...most már nem halok meg hülyén, csak hülyítve, mert innen a nagy Alföld kellős közepéről bizony még mindig úgy néz ki, hogy Brüsszel mondja ki az utolsó szót. Viktor! Majd ha kimondod, hogy HUXIT, akkor valóban már nem ő fog diktálni, de addig is az erősebb kutya baszik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!