Kevesen hihették, hogy a méltán eltűnt Havas Henrik tud mélyebbre süllyedni

2022. augusztus 28. 07:06

A bukott újságíró az emberi minőségtelenség egy új bugyrát mutatta be.

2022. augusztus 28. 07:06
null
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

»Homofób vagyok, de küzdök ellene.« Kevesen hihették, hogy a méltán eltűnt Havas Henrik tud mélyebbre süllyedni, mint amit eddig láttunk tőle, de ha jól értem a helyzetet, és itt most tényleg Friderikusz Sándor outoltatását (szekrényből kiráncigálását, a magánszférája legdurvább megsértését) láthatjuk, akkor el kell ismernem, hogy a bukott újságíró az emberi minőségtelenség egy új bugyrát mutatta be.”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2022. augusztus 29. 13:26
Mérő Vera is. :-)
Papamaci1957
2022. augusztus 29. 09:54
Verácska! Havas nem csinált mást, csak kámingautolt. Ezt ti nagyon szeretitek. Emlékszel?: "Szetey Gábor vagyok. A Magyar Köztársaság kormányának személyügyi államtitkára. Hiszek Istenben, a szeretetben, a szabadságban és az egyenlőségben. Magyar vagyok, és európai. Közgazdász, személyügyi vezető. Társ, barát, néha ellenfél. És meleg. Mint ti. Mint még sok százezren ebben az országban, akik - remélem - meghallják ezeket a mondatokat. Huh. Kimondtam"
Kopaszpapa
2022. augusztus 29. 09:37
Ez csodálatos! Mérő Vera megtalálja Havas Henriket... Mi lesz a következő? Perinfalvi kiakad Homonnaira? Drága jó istenem...
Raab
2022. augusztus 29. 07:14
Hát ebben semmi különös nincs. Én is homofób vagyok, de nem küzdök ellene. Miért is tenném? Úgy látom a kérdést, ahogy Márai írta: "Nem szeretem a homoszexuálisokat; társaságuk, ha néha együtt kell lennem velük, kínos ellenérzéssel tölt el. Nem az ellen van kifogásom, ami számukra a nemi élet megoldási képlete, ez teljesen közömbös, hanem jellemük, lényük ellen, ami torz, beteg, harmóniátlan." (Márai Sándor: A teljes napló 1947. Bp., 2007, 81. o.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!