Márki-Zay a lehallgatásról is hazudott, bizonyíték nélkül hadovált összevissza

2022. augusztus 04. 11:00

Ez az ember közveszélyes elmebeteg. Normális ember ilyen felelőtlen kijelentéseket nem tesz.

2022. augusztus 04. 11:00
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Márki-Zay nem Orbán ellen harcol, hanem az ellenzék ellen. Karrierje útjában van az ellenzék, ezért szándékosan rombolja, ahol tudja. A helyükbe nem tud lépni, mert ahhoz nem elég szétverni valamit, építeni is kellene, amire viszont alkalmatlan. De arra jó lesz, hogy az ellenzék maradék hitelét is lerombolja és az ellenzéki oldalt megossza, szétverje, lenullázza. Jelszava már nem Orbánt veszi célba, hanem az ellenzéket: »Hiteles alternatívát építünk!« Ez nem Orbán fasiszta államának, hanem Orbán ellenzékének az »alternatívája«.

Ami pedig a hitelességet illeti, az jól megállapítható ebből a bizonyíték nélküli bejelentésből és handabandázásból is. Ez az ember a »hiteles« alternatíva, aki bizonyíték nélkül ilyen súlyos állítást megfogalmaz, és aki miután először jutott pénz közelébe a kampányadományok révén, azzal sem számolt el, hanem ellopta, az infantilis és giccses kékszalagjának még nagyobb gyönyörűségére. Ez a lehallgatási duma is olyan, hogy a felelőtlen hazudozása ellenére lebegtetheti, és a hülye emberek el is hiszik, hogy »nem lehet bizonyítani, de biztos így volt«.

Ez az ember közveszélyes elmebeteg. Hogy nem normális, az egészen biztos. Normális ember ilyen felelőtlen kijelentéseket nem tesz, mert azzal rombolja a hitelét annak is, ami igaz. Karácsony Gergelyt nagyon súlyos felelősség terheli, hogy ezt a szörnyeteg palit rászabadította a magyar »közéletre«. Ez megbocsáthatatlan, hogy tényezőt csinált egy párt és támogatottság nélküli hülyéből, aki alig néhány hónapja produkálta az ellenzék legsúlyosabb kétharmados vereségét, de már megint ugyanazt mondja, hogy ő a fideszeseket is megnyeri.

Ez az ember kényszerzubbony után kiált. Hogy az ATV futtatja ezt a félbolondot, azon nem csodálkozunk, ők ezért kapják a pénzüket Orbántól. De az ellenzéki sajtó már igazán nevén nevezhetné a hódmezővásárhelyi félnótás ámokfutót, és helyére tehetné ezt a senkit.”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. augusztus 05. 00:37
Bartos buttha pötsch. Butaságos megegyezik Jakab+Bangóné+Fegyökör+Csintalan+Büdös Bence összes ostobaságával. Ez igen Büdös Bartos.
Jooee
2022. augusztus 04. 22:39
Össze lehet benneteket kötni te tróger.
irondome
2022. augusztus 04. 18:53
Nemzet- és kereszténygyűlölő BL valódi arca: https://pestisracok.hu/akik-nem-hiperpasszivan-hasznaljak-az-anglius-nyelvet-mi-a-kozos-denoix-titkos-munkatarsban-bartus-laszloban-es-george-lazarban/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202208 https://pestisracok.hu/milliardos-vagyonok-floridai-ingatlanok-es-kokemeny-uszitas-igy-mulatnak-a-szegeny-emberek-nagy-baloldali-gyamolitoi/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202208
SyncBaer
2022. augusztus 04. 17:10
Bartus, Bartus, ha már ennyire adsz a testének, akkor beleírhattad volna, hogy náci, meg fasiszta, rassiszta! Ez az írás így, mondanivaló nélküli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!