Kedves Magyar Hang, ez a címadás botrányos

2022. augusztus 01. 15:58

Ugye ti is értitek, mit írt Gyurcsány?

2022. augusztus 01. 15:58
null
Vágó István
Facebook

„Kedves Magyar Hang, ez a címadás botrányos.

Ugye ti is értitek, mit írt Gyurcsány? »Lehet karcolni. Lehet átkot szórni. Lehet lenézni. Lehet elfordulni. Lehet szellemesnek lenni. Lehet kiszámíthatóan semmit se csinálni. Lehet úgy tenni, mintha demokrácia lenne. DE LEHET RENDSZERT IS ÉPÍTENI.«

Vagyis amit kiemeltetek, az épp a vele egyet nem értők szövege. Gyurcsány valódi ambíciója és felhívása az idézet végén olvasható.

Miért kell átvenni a NER-sajtó módszereit?”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Attologic
2022. augusztus 02. 15:07
Vágó úr! Most lazítson kicsit...most következik a 40 milliárd! Eddig még senki sem jutott el. Maga az első! Vagy ismerte a kérdéseket?...kis huncut..na csak vicceltem. Jöhet a 40 milliárdos fegyverszállítmány? Na kapd össze a tökeidet aztán rohanj a Ferihez! Smároljatok egy utolsót, aztán nagy BUMMMMMMM
Zoltan70
2022. augusztus 02. 14:08
Miért rikácsolsz te kivénhedt faszkalap? Te és a gazdád nem értettétek a tusványosi beszédet mégis mindenféle faszságot összepofáztatok róla a trolljaitokkal együtt.
kenobi
2022. augusztus 02. 12:55
Riadóóóó, aljas támadás érte az objektívfüggetlenszabad sajtóóóóót!!!!
fabulon a bőre őre
2022. augusztus 02. 12:29
A gyurcsány kalapácsa. SAJTÓSZABADSÁÁÁG!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!