Hívjuk meg Danikát!

2022. augusztus 27. 15:50

A maradékot visszaküldjük.

2022. augusztus 27. 15:50
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Ez a kretén, rémesen idegesítő német szardarab nem tud leszállni rólunk. Ideje meghívnunk, és tenni vele egy nagy körutazást az országban. Én szívesen körbevezetem, esténként beviszem egy-egy falusi kocsmába, és elmesélem a helyieknek Danika mondandóit. Így fogunk vándorolni egyik helyről a másikra. S ha itt végeztünk, megyünk tovább Erdélybe.

A maradékot visszaküldjük.”

Nyitókép: Rolf Vennenbernd / DPA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2022. augusztus 28. 12:06
-zsoltkom- "ha itt végeztünk, megyünk tovább Erdélybe" "Mondtam neki, hogy térdeljen le, aztán fejbe lőttem. Aztán nagyon sokáig remegtem" ""Én, az 51460-as egység katonája, Danyiil Andrejevics Frolkin őrvezető tizedes, beismerem minden bűnömet, amit Andrijivkában elkövettem: hogy civileket lőttem le, hogy civilektől loptam, és hogy elkoboztam a telefonjaikat." Az idézet egy 21 éves orosz katonától származik, aki Kijev ostroma során részt vett az egyik környékbeli település, Andrijivka feldúlásában és a helyiek terrorizálásában." https://bit.ly/3CAW2rs
Lanter
2022. augusztus 28. 10:49
Egyetértek a kocsmatúrával :))) de ennek csak a buzibár feküdne előbb azzal kéne idecsalogatni és miután kellőképp szétlőtték a seggét utána tudnád a leírt folytatást...:))
Fed74
2022. augusztus 28. 08:19
Náci Bayer, te ne menj be semmilyen falusi kocsmába, mert úgy basznák szájba, te fidesz szopó kutya, hogy leszopod magad!!!!!!!!!!!!!!
Box Hill
2022. augusztus 28. 08:03
Így néz ki, amikor egy árja hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!