Gyurcsány Ferenc fehér lovon

2022. augusztus 12. 11:47

Reális lehet, miszerint a Gyurcsány-kör valahogy mégis visszatér a hatalomba?

2022. augusztus 12. 11:47
null
Gazda Albert
444.hu

„A Demokratikus Koalíció elnöke július 9. óta kb. másfél tucatszor írta le közösségi médiás posztjaiban, hogy: »készülünk«. A kezdetben szokásosan enigmatikus és mélyen költői szövegek ez alatt az egy hónap alatt egyre konkrétabbá és lényegre törőbbé váltak, másfelől az utóbbi napokban további DK-sok mellett Dobrev Klára, az egykori bukott miniszterelnök neje, a 2022-es parlamenti választások előtti ellenzéki előválasztás legnagyobb vesztese is csatlakozott a vezéralakhoz.

A posztok hangzatosak, megmondósak és célratörőek. Teljes evolúciójukon talán túlzás lenne végigmenni, ide kattintva mind megtalálható, de mivel az e hét szerdai különösen ütősre sikerült, idézném is egészében, sortörések nélkül, még ha ez el is vesz valamennyit a drámaiságából: »Ilyen, amikor dől. Amikor már nem működik a politikai mágia. Amikor kiderül: az egész egy politikai csalás volt. Ilyen, amikor a propaganda már nem helyettesíti a kormányzást. Ilyen, amikor megérkezik a valóság. Végetek van. Mi meg készülünk.« A megszólított olvasónak beleborsódzik a háta.

Hogy mire készül a Gyurcsány házaspár pártostul, kimondva-kimondatlanul sem vitás:arra, hogy még egyszer ebben az életben ismét kormányozhassák Magyarországot.Hogy milyen munkamegosztásban, szinte mellékes, a DK gyakorlatilag egyenlő a férjjel és a feleséggel, ergo a konkrét pozícióknak nincs extrém jelentőségük.”

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. augusztus 13. 12:49
Biztosan nem.
amca
2022. augusztus 13. 11:39
Készülnek . Qurcsány aki 8szor volt börtönben,az apjával. Meg a Bolgár Krava. Én már tom. Gétzy Getzy getzyjének megcsapolására...
gondosmandarin
2022. augusztus 13. 09:52
Mi lett belőled Gazda Albert? Szarrá vált a kárpátaljai magyar gyerek.
Vasgyari Tibi
2022. augusztus 13. 07:28
A dk aljas terve világos, minden áron meg akarják akadályozni hogy az EU pénze megérkezzen, egy gazdasági összeomlásban reménykednek, aminek a vége a kormány, és Orbán bukása lenne. És olálá, akkor megjelenik, Gyurcsány, és Dobrev mint megmentő, soros embereivel. Félelmetesen gonosz, és primitív terv. Ezt a tervet mantrázza Gyurcsány és Dobrev mellett az egész borzalmas dk arató, Gréczy, niedermuller Kálmán, vágó stb. Gyomorforgató.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!