Ha nagy leszek, operatív törzs leszek

2022. augusztus 20. 11:17

A lényeg az, hogy piszokul jól legyek megfizetve.

2022. augusztus 20. 11:17
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

»Döntött az operatív törzs: a rendezvényszervezőkre bízzák, hogy lefújják-e az augusztus 20-ai eseményeket.« Ha nagy leszek, operatív törzs leszek, de persze ezzel az erővel lehetnék akár az atomerőmű elnöke, az agysebészet főigazgatója, tűzoltó főparancsnok, a terrorelhárítás vezetője, váltókezelő és mozigépész, Magyarország elnöke vagy miniszterelnöke, vadakat terelő juhász, csak azt kell majd felelősen szem előtt tartanom, hogy sosem én, hanem mindig mások mérlegelése alapján üzemeltessük az atomerőművet, műtsünk agyat, terrorelhárítsunk, vagy oltsunk tüzet. A lényeg az, hogy bármely posztra rendeljen is a gondviselői akarat, piszokul jól legyek megfizetve.”

Nyitókép: Gábor György Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kistroglodita
2022. augusztus 21. 21:11
Már most is nagy vagy. Nagy fasz.
kaltran
2022. augusztus 21. 20:41
Operatív törzs te nem lehetsz, mert már az vagy. Egy törzs. Egy fatörzs. Egy nagy rohadt bunkó. És ugye a mások mérlegelése akkor rendben lenne, ha minden bélyeggyüjtő kaszt és PDSZ al-PDSZ-ének helyettes PDSZ-e meg az össze rohadt komcsi szemétdombi kakas véleményét mind kikérnék, és akkor a mások mérlegelése mind rendben lenne te rohadt állat.
krisztoforo48
2022. augusztus 21. 19:21
Ha felnősz, ugyanaz a szardarab leszel,mint eddig.
citromosParizer
2022. augusztus 21. 18:50
Gyuri nem operatív törzs akart lenni. Gyuri mindig is komp akart lenni, de nem-komp-lett :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!