Jó utat a lejtőn lefelé, Peti!

2022. augusztus 12. 20:44

Itt a vége, Bohóc!

2022. augusztus 12. 20:44
null
Both Hunor
Both Hunor
Kontra

Jakab Péter már a pártjának és a cselédsajtójának is vállalhatatlanná vált. De még mindig úgy érzi, hogy mindenki más megy rossz irányba az autópályán. Naná, hogy nem adja vissza a mandátumát, a végén még el kéne kezdenie dolgozni.

Miközben magadat még mindig valamilyen erkölcsi magaslatra helyezed, és a Gyöngyösinek küldött levél is azt sugallja, hogy persze neked áll feljebb, valójában annyi történt, hogy már a saját pártod és a csicskamédiátok sem volt képes eltusolni azt a sok vállalhatatlan ügyet, amit az elnökséged és frakcióvezetőséged következményeként  magad után hagytál Mamuszkáddal kéz a kézben.

Kezdődött az Országgyűlés Hivatala által fizetett lakással való trükközéssel, folytatódott a botrányos nőügyeddel, aztán a haveroknak kimenteni tervezett frakciópénzekkel, most pedig Káma-szútra szobában töltött hétvégékkel. Persze minden közpénzből.

Ja, hogy te lennél a szegények, a dolgozó magyarok érdekeinek képviselője? Aki még a hétvégi kéjes szórakozását is az adózó magyarok pénzéből fizetné meg? És ezek után veszed a bátorságot, és számonkérsz jobboldali, sikeres vállalkozókat, akik amúgy GDP-t termelnek, építik az országot, hogy mivel töltik a szabadidejüket, és mire költik a pénzüket, amiért megdolgoztak?

De meggyőződésem, hogy a Káma-szútra-hotel csak a jéghegy csúcsa, van ott még ahonnan ez jött. Bizonyára jobb is hogy nem tudunk több részletet. Ennyi elég is volt belőletek bőven. Olyan szinten visszaéltetek az emberek bizalmával, türelmével, hogy még az a sok ocsmányságot látott jobbikos közösség is megelégelte a viselkedéseteket. Nem gondoltam, hogy valaha ezt mondom, de Vona Gábor egy gerinces vezető volt hozzád képest.

Te nem a kis emberekért politizálsz, ahogy hazudod, hanem a céges Skodáért, a szolgálati lakásért és a havi kétmilliós tiszteletdíjért, hogy Te meg a hozzád hasonló »asszisztensed« elhihesse magáról, hogy lett belőle valaki.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2022. augusztus 13. 21:19
A globalista körökben jó kádernek számít . Amíg a Feri jót áll érte .
Megtalálta
2022. augusztus 13. 16:41
Jakab már csak arra hajt, hogy elegendő pénzt szedjen össze ahhoz, hogy a közéletből távozása után ne legyen többé anyagi gondja.
chief Bromden
2022. augusztus 13. 12:44
A házelnök úr remélem talál helyet a képviselői jövedelmének.
olajfa1
2022. augusztus 13. 11:11
Ezekszerint már a jobbik emberei is rájöttek hogy "Peti" egy HÜLYEGYEREK!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!