Látjátok, ezért buktok 4 évente folyamatosan

2022. augusztus 03. 13:52

Ilyen bohóc bábokkal egyszerűen gáz mutatkozni!

2022. augusztus 03. 13:52
null
A kopasz oszt
Facebook

„Az agyevő bogár éhenhalt! Ezt üzenném azoknak a baloldali politikusoknak és hozzájuk csatolt propagandistáknak, akik pár napja még azzal árasztották el a Facebookot, hogy Orbán Viktor szabadságra megy, nem is lesz az USA-ban, a konzervatívok szégyenlik, Trump nem fog vele találkozni ésatöbbi...

Látjátok, ezért buktok 4 évente folyamatosan: mert amit megpróbáltok elhitetni az emberekkel az soha semmilyen formában nem találkozott a valósággal! Egy nüansznyi köze sincs hozzá!

Ennek pedig az a vége, hogy egy darab ideig tudjátok hergelni a közvetlen környezeteteket, de a tágabb közösségetek két másodperc alatt rájön, hogy baromságokat beszéltek és hiába szeretné, ha lenne baloldali képviselete, inkább elfordul tőletek, mert ilyen bohóc bábokkal egyszerűen gáz mutatkozni!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. augusztus 03. 17:55
A Megafon a közpénzből járatott állampárti propaganda műhely..strtégiai fontosságú,ugye?
LancelotDuLac
2022. augusztus 03. 16:55
Pont olyan a fejed - mint az én seggem - kopasz!
Majdmegmondomén
2022. augusztus 03. 15:25
Az ellenzéki sajtó olyan, mint az alábbi Laár András vers: "Egyszer találgattam, milyen is a lábam, azután megnéztem, majdnem eltaláltam!" :)
formaegy
2022. augusztus 03. 15:08
Azért nem semmi ájulás fogta el a libsi-komcsi náci csürhét amikor tudomást szereztek arról, hogy - Augusztus 4-ére a texasi Dallasba hívták Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, hogy nyitóbeszédet tartson a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az amerikai CPAC-en - Természetesen azonnal beindult az Ujhelyi által tanított hazugság cunami a szabadságról, meg a kutyafüléről. A hazaárulók beledöglenének ha az igazat kellene mondani. Óh, ezzel nincs vége. Majd olvashatjuk a bukott agytrösztjeiket amikor "elemzik" a beszédet. ))))))))))) Már előre megírták szokás szerint, amit természetesen elküldenek minden nyugati gyilkos náci férgeiknek. )))))))))))) No és egymás után sorba állva az egymás szájába köpködött nyálat hallgathatjuk, olvashatjuk kb. 2 hétig, amíg másik koncot nem találnak. ))))))))))) Ennyire képesek. Büdös hazaárulóktól ennyi várható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!