Nem tetszik Fekete-Győrnek, hogy a kormány nemzeti kézbe veszi a Vodafone-t

2022. augusztus 22. 18:28

Szerinte ehelyett inkább a gáz áfáját kellene csökkenteni.

2022. augusztus 22. 18:28
null
Kontra
Facebook

„Nem tetszik Fekete-Győrnek, hogy a kormány nemzeti kézbe veszi vissza a Vodafone-t

Fekete-Győr András, a budapesti olimpiai pályázat egyik megpuccsolója, az ellenzéki előválasztáson utolsó helyet elnyerő, saját pártja által is lemondásra kényszerített volt elnöke apai elfoglaltságai mellett is posztolgat - ráadásul egész erős véleményeket.

Most éppen nem fegyvereket küldene Ukrajnába (legalábbis nem arról beszélt), hanem azt kifogásolja, hogy a magyar állam megszerezte a hazai Vodafone felét. Szerinte ehelyett inkább a gáz áfáját kellene csökkenteni.

Valóban felháborító, hogy a kormány nemzeti kézbe vette vissza a Fekete-Győrék szövetségesei által kiárusított, stratégiai fontosságú energetikai, közüzemi és telekommunikációs cégeket, igen. Bár a Szt. Piac mégsem így gondolja: a 4IG részvényei a reggeli nyitás után 15 százalékos, mostanában 8 százalék fölötti pluszban tartózkodnak.”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2022. augusztus 23. 20:04
„Túl durva volt a magyar gazdaság kiárusítása a kilencvenes években. . . . nem érti a gazdasági felzárkózás lényegét az, aki az állam és a nemzeti cégek összefonódására korrupciót kiált.” https://makronom.mandiner.hu/cikk/20191205_andreas_nolke
petabi
2022. augusztus 23. 12:40
A regionális kismultik mellett általában vannak igazi nagyok.És amíg vannak ilyenek,ők diktálnak mindent,árat,egyebet.Szóval sokkal kisebb a te szavaiddal élve a rablási potenciáljuk. Amúgy meg akárhogy is nézem,ha a Vodafone magyar kézbe kerül,a haszna is itt marad. Most ez kimegy.Mert abban biztos lehetsz,hogy a hasznot nem itt fektetik be maradéktalanul. Egyik sem. Ha másért nem,hát ezért érdemes az ilyen vásárlásban gondolkodni.
MyOp
2022. augusztus 23. 11:39
Fegyőr Bandi receptje: osszunk pénzt a semmiből, ha ez nem sikerül kérjünk az Uniótól és a Világbanktól hitelt. Biztos Medgyessytől leste el ezeket mesterfogásokat még apró gyermek korában, amikor a politikai műsorokat nézegette a volt TSZ udvaron fekvő nagyszülői házban.
csjanos
2022. augusztus 23. 10:24
...ki kérdezte ezt a bunkót???...pfuj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!