Gyurcsány beszél Dobrevként

2022. augusztus 17. 22:03

A választásokig összekapaszkodott, majd azonnal egymásnak eső baloldalnak nincsenek önálló entitásai.

2022. augusztus 17. 22:03
null
Jobb érzés
Facebook

„Ha bárki Orbán Viktor névtáblája mögé állna egy eseményen, a »függetlenobjektív« sajtó rücskösre reszelné rajta a nyelvét. Tudom, ez egy régi kép, de nekem csak most tűnt fel egy cikk kapcsán, hogy eddig fel sem tűnt:

Gyurcsány beszél Dobrevként.

Megszoktuk, persze, az árukapcsolást, de mennyire abszurd már, hogy a választásokig összekapaszkodott, majd azonnal egymásnak eső baloldalnak nincsenek önálló entitásai.

A Fideszben, ha azt mondjuk például, hogy Varga Judit, Dömötör Csaba vagy Kocsis Máté, egyből megjelenik előttünk egy határozott karakter: tartalom, stílus, egyéniség.

A baloldalon viszont,

  • a tartalom: Orbán,
  • a karakter: Gyurcsány,
  • a stílust meg hagyjuk is.”

 Nyitókép: Jobb érzés Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SIC
2022. augusztus 19. 09:22
a "Csótányi" pontosan olyan mint Adolf Hitler... A gesztikulása, hadonászása meg az utána következő kis szünetet betartva az 'önkielégülés' és nem törödvén mi lesz később még a gyerekeket is feláldozni a végső győzelemet elérni... lásd Adolf is a gyerekeket bevetette a fronton... A Sátán újra köztünk van!!!!! " a fényképeket mindig alulról csinálják, hogy hatalmasabb aki mint valami sas a szárnyát teregetve "
csulak
2022. augusztus 18. 14:34
SOHA TOBBE BALOLDALT !
Sigray Zsolt
2022. augusztus 18. 11:17
Most képzeld el a kommunisták egymást aggattak fel a bitóra. Aztán utcát neveztek el róluk. Nem mintha nem érdemelték volna meg a bitófát. De nem a "harcostársuktól". Képzeld el mit csinálhattak vagy csinálnának az ellenségükkel. Amikor arra hivatkoztak vívják az osztályharcot. Aztán fellógatták egymást. Erről szólt 1956 a nép fellógatta az ÁVH.embereit a kommunistákat mert már elegük volt belőlük. Tóni sajnos megúszta. Inkább lett volna róla utca elnevezve.
Sigray Zsolt
2022. augusztus 18. 11:06
A Gyurcsánynak Dobrevnek Aprónak ez a lényege. A kommunista álom. Jól élni mások kárára. Mindegy milyen áron. Hinteni a dumát mint a R.Matyi K.Jani. Gyurcsák. Hogy majd ők jobbá teszik életünket. Ferenc testvér köszönjük. Nem nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!