A kutya se volt itt rasszista meg fajgyűlölő

2022. augusztus 17. 09:30

A felvilágosult újkommunista szardarabok tettek meg mindent azért, hogy rasszista legyen mindenki.

2022. augusztus 17. 09:30
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Így nehéz lesz...

A kutya se volt itt rasszista meg fajgyűlölő, se ezek a felvilágosult újkommunista, új-jakobinus szardarabok mindent megtesznek azért, hogy rasszista meg fajgyűlölő legyen mindenki.

Pedig nem fajgyűlölőnek kell lenni, az hülyeség. Hanem az újkommunista meg új-jakobinus felvilágosultakat kell eltakarítani. Mint a szart. Egyszer s mindenkorra végre. Minden közéleti tevékenységből, minden közügyből, minden hivatalból, minden hatalomból, mindenhonnan, ahol normális, emberhez méltó ügyek s gondok vannak.

Ugyanis – és ez nagyon fontos! – : ezek nem újak. Ezek pontosan ugyanazok!”

Kapcsolódó

Ez nem rasszizmus: Minneapolisban kötelezővé tették, hogy leépítéskor először a fehér tanárokat rúgják ki
Le kell építeni? Először a fehéreket kell elküldeni! Bővebben is érdekel...

Le kell építeni? Először a fehéreket kell elküldeni!

Nyitókép: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsbagoly
2022. augusztus 18. 15:48
A fajokkal s rasszokkal az ember esetében az a probléma, hogy a Homo genus eredete is teljesen homályos, mivel nem a majomszerű afrikai Australopithecus-ok leszármazottjai! A legelső Homok első ismert képviselői közül a H. erectus ("felemelkedett ember") mind Afrikából, mind Eurázsiából ismert s belőle származtak le a későbbi ember fajok (a neanderthali, gyeniszovai, "modern" ember s feltehetőleg mások is) . A "mainstream" egyenes s egyvonalú leszármazás felfogását semmi sem bizonyítja, ugyanis az első és második típus csak Eurázsiából ismert, mig a modern emberéé ismeretlen. Márpedig az emberi rasszként ismert változatok olyan mértékben eltérnek anatómiailag és élettanilag egymástól, ami közös eredettel nehezen magyarázhatók, a genetikában pedig tabu még a legnyilvánvalóbb eltérések igazolása is! Az interfertilitás (vagyis az, hogy egymás közt nem meddők) semmit sem bizonyít, ugyanis számtalan növény és állat faj képes szaporodni a közelebbi rokonaival s az utódaik sem meddők mint az öszvér esetében (amúgy, nála sem minden egyed az!). De hát egy olyan haladár felfogás mellett, amely a biológiai nemeket is képes vitatni, a különböző ember fajokra hivatkozni pejoratív dolog, hiszen még a nyilvánvaló rasszbeli eltéréseket is tagadják, vagy jelentéktelennek tekintik! Rögeszmés idiótákat pedig nem lehet tényekkel meggyőzni!
MaBaker
2022. augusztus 18. 10:32
Ahogy öregszel Zsóti, egyre többet hazudsz. Bár te valószínűleg nem is tudod, hogy már általános alsóban is a "Ne legyél már zsidó!" volt az alapértelmezett válasz arra, ha valaki nem adott még pár forintot valaki másnak az uzsonnapénzéhez, hogy kijöjjön belőle a jó cukros tea. De te ilyenekkel nem találkozhattál, mert belpesten, pláne a várnegyedben lehet rögtön rossz szemmel néztek az ilyenre. Na nem azért mondom, hogy ez égbekiáltó probléma lett volna, de azért megVOLT a Magyaroknak az egészséges önvédelmi képessége még pár évtizede. Ma ugyanezt az elszólást már nemsok mindenki engedi meg magának.
XTRO
2022. augusztus 17. 21:47
Lehet, hogy nem vagyunk rasszisták de igény lenne rá..
csillagfény
2022. augusztus 17. 17:54
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!