Bayer-díjat Gulyásnak!

2022. augusztus 26. 12:24

Hivatalban lévő államigazgatási vezetőt (minisztert) nem szokás állami elismerésben részesíteni.

2022. augusztus 26. 12:24
null
Dávid Ferenc
Hírklikk

„»Ezennel a legmagasabb állami kitüntetésre terjesztem fel Gulyás Gergely miniszter urat. Amiért türelemmel, sőt, mosolyogva képes elviselni a kormányinfókon politikai rögeszméiket és politikai propagandáikat a lehető legelviselhetetlenebb, legtenyérbemászóbb stílusban előadó »független, objektív« »újságírók« pofátlanságát. Nevezettek mindezt olyan tenyérbe mászó módon csinálják, hogy egy 40 fokos lázban égő öreg birkának is kinyílna a bicska a zsebében. A keddi kormányinfón a 444, a 24, a HVG és a Telex képviselői vitték a pálmát (ki más vitte volna?), de a csúcsot ma a Népszava megjelent propagandistája döntötte meg. Ez a faszi »ok!« meg »kösz!« vakkantásokkal »nyugtázta« a válaszokat. Azonnal tüntessék ki Gulyás Gergőt!« (Bayer Zsolt – Facebook bejegyzés).

Rögtön azzal kezdem, hogy nekem nincs ellenemre, hogy Gulyás Gergely miniszter kitüntetésben részesüljön, de a nemzet ingatlan-ügynök főokosának (B.Zs.), annyit azért illene tudnia, hogy hivatalban lévő államigazgatási vezetőt (minisztert) nem szokás állami elismerésben részesíteni. Legalábbis eddig így volt, ezen persze lehet változtatni, ha Bayer így látja jónak.

Egyébként meg G.G. – ha nem lenne állami vezető – nyugodtan kaphatna központi plecsnit, hiszen a mostani augusztus 20-i ünnepség alkalmával szélsőséges politikai irányvonalat képviselő figurákat is kitüntetett a kormány.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. augusztus 27. 14:28
Bun Cohn tshoró dávidcsillagos prli. Nekünk is jár 1 Nobel. Elviselni ilyen szaharzsákokat. Pl: Dávid Degenere. Qurcsány börtöntöltelék. Bolgár Krava Fegy ööö ökör Csekkata Márki Majmun Banngóné Baromez. Jakab Svinje meg a sok tshchoró dplpmás prlit, aki 1ébként éhen megdouglass..
formaegy
2022. augusztus 26. 18:47
Böfög a bukott szaralak. Ennyi.
Tidal_wave
2022. augusztus 26. 17:18
"...hogy hivatalban lévő államigazgatási vezetőt (minisztert) nem szokás állami elismerésben részesíteni." Aha. Emlékszem még 1998-ban a választások után Göncz papa gyorsan kitüntette Medgyessyt meg Fazakas Szabolcsot, akik még hivatalban voltak. Egyébként Obama is kitüntette saját elnökét, Bident. Obama meg megkapta még friss elnökként a Nobel díjat... Akkor mi a probléma, aljadékás...
Alcofrybas
2022. augusztus 26. 16:47
Első kérdésem: van olyan baloldali közéleti szereplő, akinek a vezetékneve is keresztnév (Dániel Péter, Gábor György, Dávid Ferenc stb.), és nem hivatalból hülye? Második kérdésem: őszintén remélem (Csalfa, vak Remény!), hogy tényleg csak hivatalból vagy hülye, és azért leesett, hogy Bayer Zsolt viccelt. Mármint azt a részét nyilván komolyan gondolta, hogy egyes ellenzéki újságírók viselkedését botrányosnak és felháborítónak tartja, de azt azért nem gondolhatod komolyan, hogy azt is, hogy állami kitüntetésre terjesztené fel GG-t a türelme miatt. Erre, a komolytalankodásra utal, hogy „legmagasabb” szintű állami kintüntetésre „terjesztette fel”. Kizárólag azért, hogy titeket bosszantson, nem azért, mert GG egy Egerszegi Krisztina vagy Rubik Ernő szintű teljesítményt nyújt, bár lehet, ki tudja, kezdek hajlani rá, hogy ezt gondoljam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!