Orbán ismeri Horthy és Kádár népét

2022. augusztus 10. 21:59

Mindig kiskapukban gondolkodik. Ezért néznek el mindent a Röfinek, mert magukra ismernek benne.

2022. augusztus 10. 21:59
null
Bartus László
Bartus László
Facebook

„Ismeri Horthy és Kádár népét

Orbánt is ezért szeretik, mert mindig kiskapukban gondolkodik. Soha semmi nem tiszta, nem egyenes. A rezsicsökkentést is baromira szerették, mert az se egyenes úton ment. Nem tanultak a magyarok száz év alatt semmit, hogy az ügyeskedésnek mindig ráfizetés lett a vége. Marhán szerettek görbe utakon járni, nekik csak az unortodox megoldások lehetnek jók, de a végén mindig megszívják. Nehogy azt gondolja bárki, hogy ez zavarja őket, soha nem tanulnak belőle.

Orbánt is saját simlis mérőzsinórjukkal mérik. »Te elmennél az Adriára nyaralni, ha nincs otthon benzin?' Mi a válasz? 'Hát persze, hogy el. Attól, hogy otthon maradok, még nem lesz benzin.« Ezért néznek el mindent a Röfinek, mert magukra ismernek benne. Ha jönne egy lelkiismeretes és becsületes ember, aki nem élvezné a szivatást, minden ésszerű lenne és szabályos, de bezárná mindenki előtt a kiskapukat, nem lehetne korrupció, nem lehetne lefizetni a rendőrt, a polgármestert, az ügyintézőt, ha nem lehetne lopni, és maga sem lopna, már rég elzavarták volna.

Nincs is annál hülyébb ellenzéki politikus, mint aki a korrupcióellenességgel kampányol. Ilyen politikusra magyar ember az életben nem szavaz. Miből fog akkor megélni? Hogyan fog bármit elintézni? Hogyan fog működni akkor az ország? Ezt elképzelni sem tudja. Jó érzés ellopni. Szerezni. Megnyugtató látni, hogy más is ezt csinálja. A legfőbb góré, meg a családja leginkább. Ebben otthonosan érzi magát a magyar ember. Ezért az orbáni szegénység első szakaszában jól érzik magukat, ha kinyitnak nekik minden kiskaput, hogy oldják meg. Meg fogják oldani. Hazataláltak.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2022. augusztus 11. 20:35
,,Ha jönne egy lelkiismeretes és becsületes ember” Kire gondolsz, te pöcsfejü Bartus? Csak nem a böszmére? Húzzatok az anyátokba!
Ferry63
2022. augusztus 11. 20:28
Te büdös paraszt , ennyire ráérsz , hogy minden nap bejelentkezel valami marhasággal!! Már mindenki unja azt a buzi , szopott gombóc , undorító fejedet! Takarodj már el a jó kurva anyádba!
florin
2022. augusztus 11. 17:16
Orbán pontosan ismeri, hogyan működik az ilyen primitív bartusok agya. Ehhez persze nem kell professzornek lenni, mert mindannyian tudjuk: agyműködésük rendkívül szimpla, az irigységen kívül más nem stimulálja az ő agyműködését.
Barakka1962
2022. augusztus 11. 16:53
Fogjál kezet te fasz, bidennel, ha sikerűl.....észben egy szinten vagytok !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!