35 000 Budapest Pride-oló vonult velünk a felvonuláson

2022. július 26. 09:19

Mi vagyunk, akik veszélyt jelentenek a társadalomra… nem pedig azok, akik gyilkolnának, kínoznának, gyaláznak, aláznak olyanokat, akik mások mint ők.

2022. július 26. 09:19
null
Steiner Kristóf
Facebook

„35 000 Budapest Pride-oló vonult velünk a felvonuláson. De most álljon itt néhány szó azoktól, akik finoman szólva… nem voltak ott. Ezek a megjegyzések az Instagramon, és a 27. Budapest Pride Felvonulásról megjelent cikkek kapcsán kaptuk Nimivel…

“Dunába, aki tud úszni azt lelőni, nehogy át érjen a másik oldalra.”, »Elektromos vibrátort kéne dugdosni neki!« »Ezzel a testtel szeretné ez a silány csódör elfogadtatni a másságot?«, »A kis nyomi homi miért nem Izraelben vonaglik, ha úgyis ott él!«, »Értéktelen perc-emberek!«

De mi vagyunk, akik veszélyt jelentenek a társadalomra… nem pedig azok, akik gyilkolnának, kínoznának, gyaláznak, aláznak olyanokat, akik mások mint ők. Én még mindig hiszem, hogy több a hasonlóság bennünk, mint a különbség, és fontos volna a kommunikáció. A mi oldalunkról megvan…

Kérdés, hogy az övékről is megvan-e… vagy megmaradnak a tájékozatlanságból, üres propaganda szövegekből, saját, elnyomott szexualitásukból táplálkozó fröcsögésnél? Akárhogy is, mi maradunk - jövőre veletek, ugyanitt. Sok-sok kép és videó a felvonulásról és a Rainbow Party-ról:

www.instagram.com/p/CgcbSHpqB96, a »Budapest Pride ‘22« story highlights albumban. Ps. Nem, nem vetkőztem meztelenre a bulin, ami pedig a média »bizarr és erorikus« címkéit illeti az after party DJ szettünket illetően… köszönjük, pont annak szántuk. Meg persze viccesnek, és felszabadítónak is.

Hálásak vagyunk azoknak, akik velünk ünnepeltek, és azoknak is, akik gonoszkodva, piszkálódva ugyan, de segítenek nekünk következő szintre emelni a szabadságunkat. Mert az igazi szabadság az, amit azzal teszünk, amit velünk tettek mások…”

Nyitókép: Steiner Kristóf, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marinar60
2022. július 27. 12:35
Senki se akar benneteket igazán a Dunába lőni, bármennyire is hencegtek vele, és véres kardként hordozzátok körbe a Fészen idióták kommentjeit. Ezekben a "körökben" azért ne csodálkozzatok, hogy aki szelet vett, vihart arat.....még akkor is, ha ez nem több egy fingnél!
Rocktoberi
2022. július 26. 17:43
Le vagytok szarva, hülyegyerek.
Lajoss
2022. július 26. 16:59
Hová dugtátok a Szájer Jóskát,és a Péterfalvi Attilát?
Jason Bourne
2022. július 26. 15:52
Nagyon jó kép. Két negyvenes tróger, akik húszonéves hippinek akarnak kinézni. De hol van már a hamvas fiatalság? A körítés is fenomenális a betonkerítéssel meg az azbesztcement hullámpalával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!