Megbánta nemátalakító műtétjét, eunuchként éli életét

2022. július 07. 06:19

Egy brit férfi perli a brit egészségügyi szolgálatot, amiért rábeszélték a nemátalakító műtétre.

2022. július 07. 06:19
null
Janó-Veilandics Franciska
Janó-Veilandics Franciska
Vasárnap

„Egy brit homoszexuális férfi perli a brit egészségügyi szolgálatot, amiért fiatalon rábeszélték a nemátalakító műtétre. Ritchie Herron állítása szerint nem kapott megfelelő és elegendő tájékoztatást a műtét következményeiről és már a beavatkozás után tudta, hogy élete legnagyobb hibáját követte el. A homoszexualitását évtizedekig elfojtó férfi mentális problémáira a nővé válást javasolták gyógyírnak, elmondása szerint azonban segítség helyett gyorsan rábeszélték olyanra, amit mostanra nagyon megbánt. Ritchie története tökéletes példa arra, mekkora biznisz az LMBTQ+ mozgalom. Ahogyan a szépségiparban is minden reklám azt sugallja, hogy az adott márka saját termékétől fogod jól érezni magad a testedben, úgy a szivárvány lobbisták is hajlandóak jó pénzért átbillenteni a bizonytalanokat a sötét oldalra.

A homoszexuális férfi ugyanis egyéb problémáival fordult pszichológushoz, aki a nemátalakító műtétet javasolta megoldásként a gondjaira. Ritchie nem habozott mélyen a zsebébe nyúlni, hogy egy magánklinikán férfiasságát mű női nemi szervre cseréltesse. Persze senki nem tartott szegény ember fejéhez fegyvert, hogy vágassa le a férfiasságát, de borzasztó könnyen befolyásolható lehet egy olyan valaki, akit döntés előtt antidepresszánsokkal és nyugtatókkal leszedáltan keresi a boldogságát. De persze milyen maradi, szűk látókörű pszichológus lenne az, aki esetleg segítené a saját testében élni az embert, ha nőnek érzi magát férfiként.  A szoknyát később még levehette volna.”

A címlapképen a London Pride melegfelvonulás résztvevői láthatók a brit fővárosban 2019. július 6-án. Forrás: MTI/EPA/Hollie Adams

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gögl
2022. július 10. 14:04
Ahogy az első főnököm kommentálta az efféle cikkeket: "Láthatjátok, a jövő pinája a segg". De ez a nyitókép teljesen lebénított: ezek mi a faszt csinálnak?
Senye Péter
2022. július 08. 10:34
Az ilyesmitől az öngyilkosság csak annyiban különbözik, hogy ott már nincs idő a megbánásra.
Gáspár
2022. július 08. 02:52
Nem baj az ha kan is a galamb, csak tojjon!
Emery4919
2022. július 07. 20:42
"élete legnagyobb hibáját követte el" C'est la vie
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!