Folytassa a munkát, Csaba testvér!

2022. július 05. 08:26

Akik most a bőrét akarják, menjenek el Dévára és végezzék el Böjte Csaba munkájának az 1%-át.

2022. július 05. 08:26
null
Csender Levente
Facebook

„Harmadik éve dolgozom Böjte Csaba testvérrel. Volt úgy, hogy több héten át mellé szegődtem. Megismerhettem a házak nagy részét, nevelőket, gyerekeket, részt vehettem az életükben, velük étkeztem, a házaknál aludtam, az asztalnál, ahol Csaba testvérnek terítettek, nekem is volt mindig hely. Nagyon sok jó embert ismertem így meg, önkénteseket és nevelt gyerekeket, olyanokat is szép számmal, akikből nevelők lettek. Többségük kifogástalanul, jókedvvel végezte a nehéz nevelői munkát.

Mindazoknak, akik most Csaba testvér bőrét akarják, és kemény vádakat fogalmaznak meg vele szemben, javaslom, hogy menjenek el Dévára és végezzék el annak a munkának csak az 1%-át, amit ő és munkatársai minden egyes nap elvégeznek. Csaba testvér az életét tette föl az elesettek, a szegények, az árvák segítésére. Egy rendkívül nagy munkabírású ember, aki próbál segíteni mindenkin, aki hozzá fordul, s ebben nagyon sok kolléga, jószándékú önkéntes, támogató segíti őt.

Ami történt, arra nehéz szavakat találni, de nem semmisítheti meg harminc év megfeszített munkáját. Gondolom, hogy Csaba testvér és az Alapítvány munkatársai mindent megtesznek, hogy hasonló eset soha többé ne fordulhasson elő, és segítenek a hozzájuk forduló áldozatokon is. Csak annyit tudok mondani, hogy folytassa a munkát Csaba testvér!”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. július 05. 16:31
Kedves Csaba testvér , ami nem öl meg , az megerősít . Apám azt mondta , fiam légy éber , mert az ördög sosem alszik. A legrosszabb élet az amelynek még ellensége sincs. Csaba testvér most nézz körül és láthatod előjönni rejtekhelyéről a gonoszt , még Te sem gondoltad volna, hogy ennyi ellenséged van, mint amennyien most örülnek annak ami veled történt . Tanítás : az Isten útja nem széles és simára aszfaltozott, hanem keskeny, kanyargós és üveg szilánkokkal van kikövezve . Csaba testvér a helyes úton haladsz , tanulj a történtekből, de le ne térj , / mert pontosan ez a patás szándéka / Isten majd ad erőt elviselni a megpróbáltatásokat.
Ugo Gueremi
2022. július 05. 15:57
Van terved? Nálunk van megoldás minden hitelproblémájára. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és egy napon választ kap. További információért évi 3%-os kamattal veszünk fel kölcsönt. Email: [email protected] Whatsapp https://wa.me/491746264893
u.hu
2022. július 05. 13:09
Iványi sem tud felelősséget vállalni 1 ezer dolgozójáért. Vagy igen? Naugye.
Trombitás Keresztély
2022. július 05. 10:30
Mint a fenti bejegyzés íróját is, Böjte minden jöttmentet a gyerekek közelébe enged, aki oda kívánkozik. Mert hát jól jön az ingyen munka (több marad az állami milliárdokból a barna csuha zsebébe mag a lugánói kecóra), csak arra nem gondol, hogy aki ingyen vagy fillérekért dolgozik, annak esetleg valami hátsó szándéka is lehet. Aztán amikor kiderülnek a szörnyűségek, mossa kezeit: rám nem tudtak semmit sem bizonyítani a román hatóságok, sorry. Hol van a lelkiismeret? Hol van a vezetői felelősség? Hol van a szaktudás? Hol vannak a következmények? Vannak helyettük lelkileg egy életre megnyomorított, amúgy is hánytatott sorsú gyerekek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!