A víz negyede elfolyik a semmibe

2022. július 02. 16:27

A propagandakormány majd vesz teherautókat, amivel a palotáikba vizet szállítanak.

2022. július 02. 16:27
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Egy kiszivárgott minisztériumi jelentés már öt éve arra figyelmeztetett, hogy a szétrohadó csöveken a víz minimum negyede (!) elfolyik a semmibe. Már akkor arról beszéltek, hogy az esztelen rezsicsökkentés miatt legalább 3000 milliárd (!) forint értékű karbantartás maradt el, illetve már akkor ennyire lett volna szükség.

A korrupt propagandakormány tagjait persze ez nem érdekli, gondolom úgy számolnak, hogy majd vesznek maguknak teherautókat is, amivel a palotáikba vizet szállítanak. (Persze az agglomerációs vízhiány veszélyéért  közvetve más okból is felelősek korrupt politikusok: a budapest környéki településeken ész nélkül  belterületté nyilvánított telkeken hatalmasat kaszáltak bizonyos »üzleti körök«. Az átminősítéshez mindig politikusok döntései kellettek és nem kell hozzá sok fantázia, hogy a haszon egy része hozzájuk kerülhetett vissza. És természetesen a klímaválságot sem negligálhatja olyan könnyen a propagandakormány, mint eddig.”

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos oldala 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. július 04. 14:32
Nem képviselő!!!!!!!!!!!!!!! Akkor miért kell foglalkozni ezzel a tetves féreggel?
machet
2022. július 04. 10:00
Istenverte egy barom.A világ viszont mindig szül ilyet,ez már csak így van.
misi1962
2022. július 04. 00:14
majd négy év mulva leteheti az esküt addig lesz ideje kivizsgáltatni magát egy elmeorvossal
Szent Xavér
2022. július 03. 22:10
A nyugati szelek szárítsák a csontjaidra a bőrödet........mocskos provokátor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!