Vásárhelyi Mária: Az Európai Tanácsnak szégyenkeznie kellene, hogy megtűr egy olyan figurát, mint Orbán

2022. július 01. 18:05

„Tényleg ez a maximum, amit az EU kezdeni tud egy homofób, gyűlöletet szító miniszterelnökkel?” – tette fel a kérdést a baloldali megmondóember.

2022. július 01. 18:05
null

Vásárhelyi Mária Facebook-oldalán jelentkezett be, és kommentálta azt, hogy a NATO-vacsorán Orbán Viktor mellett ült a meleg luxemburgi kormányfő partnere.

„Tényleg milyen közösség ez az EU, hogy most a fél világ azon röhög, hogy a luxemburgi meleg miniszterelnök párját a magyar miniszterelnök mellé ültették az ebédnél a NATO-konferencián?! Ez kb. olyan vicces, mint amikor a cigánygyúlölő Pistikét az iskolában egy roma mellé ültetik” –fogalmazott Vásárhelyi. 

Majd így folytatta: „És ezen röhög az osztály.

Tényleg ez a maximum, amit az EU kezdeni tud egy homofób, gyűlöletet szító miniszterelnökkel? Hogy együtt kacarásznak ezen a diákcsínynek is szánalmas tréfán?”

Majd végezetül hozzátette: „Ahelyett, hogy

és nem lenne hajlandó közösséget vállalni vele”.

Nyitófotó: MTI

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2022. július 03. 13:57
A Mandinernek kell szégyenkeznie, hogy teret ad egy ilyen velejéig aljas magyargyülölő liberálnáci minden szösszenetének
Dezsőke
2022. július 03. 07:39
Vásárhelyi te egyre primitvebb vagy, ha nincs mondanivalód, nem kell köpködnöd
NTLLK
2022. július 02. 20:59
Fordítsunk a dolgon! Micsoda aljasság a ceremónia mestertől, azt a szegény asszonyt ilyen helyzetbe hozni, hogy a szörnyű Orbánviktor mellett kelljen ülnie! Vajon mit érzett szegény, amikor felismerte végzetes helyzetét? Egy témát keres... -Ön mit érez, amikor az unokái között tölti a Karácsonyt? Borzalmas lehet! El se bírom képzelni! Absurd...
Robert69
2022. július 02. 18:59
Európának szégyenkeznie kellene mert csak egy ilyen politikusa van mint Orbán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!