Törőcsik András emléke miatt is: mentsétek meg az Újpestet!

2022. július 16. 17:27

Aki igazi Újpest-szurkoló, annak az elmúlt napok kettős kínt hoztak: elmaradt a tulajdonosváltás a futballklubnál, melynek június 30-a volt a végső határideje, illetve elhunyt Törőcsik András.

2022. július 16. 17:27
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Aki igazi Újpest-szurkoló, annak az elmúlt napok kettős kínt hoztak: elmaradt a tulajdonosváltás a futballklubnál, melynek június 30-a volt a végső határideje, illetve elhunyt Törőcsik András, zseniális focistánk, aki azonban nem pusztán az Újpest, hanem az egész futballszerető nemzet számára igazi kincs volt.

Ez így együtt bizony egy kicsit sok a rossz hírekből.

Engedtessék meg megemlítenem, hogy bennfentes személyek még az utolsó napokban is biztosan állították, hogy az üzlet – a klub megvásárlása Duchatelet-től – már június 20-án megtörténik.

Majd ez mégis meghiúsult.

Kovács Zoltánnak, aki a leendő új felállásban a klub egyik vezetője lett volna – ő írta alá a vásárló cég nevében az előszerződést is még az év elején –, muszáj volt bejelentenie a rossz hírt.

Az okok között hivatalosan az szerepel, hogy a megváltozott nemzetközi helyzet, az orosz–ukrán háború, a gazdasági válság, a fokozódó infláció stb, stb lehetetlenné tették a vásárló cég számára az eredeti tervek szerinti tulajdonszerzést. (A háttérben egyébként egy kínai befektető is szerepelt volna).”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszt
2022. július 17. 09:26
Minek? Be kellene szántani inkább mindegyiket... Magyarországon a foci is pont olyan, m más. Fentről fideszvezérelt, 30 millás fizetések, csak magyart nem játszató akadémiák, lent meg a csürhe hömpölygő árja...
Lajoss
2022. július 16. 19:17
Ez a gerinctelen pártmunkás a szájára veszi a Törőt..:(
franky 78
2022. július 16. 18:58
Fritz "következményeknélküliország" Tamás et. fel van háborodva, hogy van 1(egy) darab csapat a NER bajnokságban, amely nem állami csöcsön lóg! Abszurdisztán 2022
Draco Paladin
2022. július 16. 18:40
Bruhahaha, szóval már focira sincs pénz? Ez elég aggasztó, tekinte, hogy a kövér disznónak ez volt mindig a legfontosabb messze lekörözve az egészségügyet meg az oktatást is. Jaj, mi lesz így a lezselézett hajú faszhuszárokkal, el kell majd adni a Lamborghinit, jaj jaj jaj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!