Tisztelt Kormányinfó!

2022. július 07. 18:58

Örömmel olvastuk, hogy augusztus 20-án Európa legnagyobb tűzijátékát rendezik.

2022. július 07. 18:58
null
Átrium
Facebook

„Örömmel olvastuk, hogy augusztus 20-án Európa legnagyobb tűzijátékát rendezik, ami 32 perces lesz. Azt szeretnénk kérdezni, hogy nem lehetne csak 31 perces? És a különbözetből megmaradhatna a KV Társulat, a Katlan Csoport Közhasznú Kulturális Egyesület, a Nézőművészeti Kft., a Láthatáron Csoport, a SzínMűHely Alapítvány, a MU Színház, a SÍN Arts and Culture Center, a THEALTER, a Veres 1 Színház, a Gólem Színház, a MáSzínház, RÉV Színház, a Füge Produkció, a Káva – Szerintem is ez a részvétel kora, a Proton Theatre, a Pintér Béla és Társulata, a Centrál Színház és esetleg az Átrium is, és még maradna is belőle, amit arra költenének, amire akarnak.

Ezt szeretnénk kérdezni.

(A további 31 percre is lenne javaslatunk, de nem akarunk túlnyúlni a takarónkon.)

Köszönjük a figyelmet!”

Nyitókép: Átrium Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gladi
2022. július 10. 20:55
A boltost és a szolgáltatókat ( fodrász, autószerelő stb) is a vásárlók, igénybe vevők tartják el. Lehet utánozni..
Magyarvagyoknemturista
2022. július 09. 08:19
Robika akkor most magán vagy állami színház az átrium? Hö?
amca
2022. július 08. 21:25
Szadeszes bűnöző ,Kuncogo Senki mondotta volt ,majd a piac.. Van kérdés Roberta.????. Ha van ,fordulj bűnöző Koncogóhoz.
SzabóGéza
2022. július 08. 20:12
Átriumnak béke poraira!!!! Filantróp, független civil adományozók, még meghosszabbíthatják az agonizálását, meg a többiekét is, HA AKARJÁK!!!:)) Sok a fóka, és kevés a hal, pedig dolgozhatnának is!!! ILYEN EZ A POPSZAKMA, A KÖZÖNSÉGBŐL KELL MEGÉLNI, megtanultuk!!!!:))) DE ÖNÖK????:))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!