Pocsék ember Gyurcsány Ferenc

2022. július 22. 08:56

Ezt nevezik Gyurcsányék hazafiságnak?

2022. július 22. 08:56
null
Stefka István
Stefka István
PestiSrácok.hu

„Pocsék ember Magyarország kormányfője – írta Gyurcsány Ferenc, többszörösen megbukott kormányfő közösségi oldalán. Írásom címét tőle kölcsönöztem félig-meddig alliterációként. Nagy baj lehet Gyurcsány Ferencéknél, amikor már annyira központba került a gyűlölt személy, amikor annyira beteges fóbia lett számukra a »minden rossz okozója«, hogy elfelejtik mi is történt az elmúlt húsz évben, amikor elfelejtik a valóságot, amikor szembe mennek a tényekkel.

Gyurcsány Ferenc bejegyzésében már olyan szavakat használ, amelyek számára mindig üresen csengtek, de használja Orbán Viktorra. Ezek szerint: »Maga van és semmi. Se nemzet, se haza, se kereszténység, se konzervativizmus.« Ízlelgessük, hogy kinek nem számít a nemzet, a haza, a kereszténység és a konzervativizmus. Orbán Viktor és csapata mindig is nemzetben gondolkodott, a magyarság közös erejében. Az, amit Antall József miniszterelnök mondott parlamenti expozéjában, miszerint lélekben 15 millió magyar kormányfője szeretne lenni, azt Orbán a gyakorlatban valósította meg. Mindjárt a 2010-es Fidesz kétharmados győzelemmel törvénybe iktatták a határontúliak kettős állampolgárságát. Később az Alaptörvénybe is bekerült a kettős állampolgárság fogalma, amely biztosította minden olyan magyar anyanyelvű honfitársunknak – az elszakított országrészek magyarjai, a világban élő szórvány magyaroknak- azokat a jogokat, amelyekkel élnek az anyaországi magyarok. Például részt vehetnek az országgyűlési választásokon, magyar oktatási, kulturális támogatást kapnak, anyagilag a magyar állam hozzájárul gazdaságuk fejlesztéséhez, a magyar történelmi örökség védelméhez, de részükre jár az egészségügyi ellátás is. Ez a szomszédunkban és a világban élő magyarságban erősiti az identitás érzését és a magyar-magyar összetartozást.

Mit tett Gyurcsány Ferenc? Az ellenkezőjét.

Miniszterelnökként szocialista és liberális csapatával (MSZP-SZDSZ) megakadályozta a kettős állampolgárság létrejöttét a 2004-es december 5-i népszavazáson. A nemre buzdított, az erdélyi, a felvidéki, a bácskai-vajdasági, a kárpátaljai magyarság ellen gyülőletre uszított, amely mély sebeket okozott a több mint ezer éve, a Kárpát-medencében  élő magyarság körében. Ennyit arról, hogy kinek számít, számított a nemzet. Nézzük a hazát. Amikor a balliberális oldal került hatalomba – Horn Gyuláék, Medgyessy Péterék, Gyurcsány Ferencék, Bajnai Gordonék-, akkor első dolguk volt, hogy kiárusították áron alul a nemzeti vagyont, eladták külföldieknek a számukra nagy haszonnal kecsegtető stratégiai ágazatokat – MOL, Malév, gáz, víz, elektromos áram, autópályák építése, 4-es metró beruházása –  hatalmas kölcsönöket vettek fel az IMF-től és más pénzintézetektől. Sőt oda adták francia cégeknek a cafeteriát, amit a magyar állam finanszírozott és a keletkezett hasznot, száz milliárdokat a franciák kivitték külföldre. Ez olyan, mintha néhány magyar vállalkozó megkapta volna a francia állam által támogatott szociális juttatás – üdültetés, étkezési jegyek stb – szétosztását, mondanom sem kell, befektetés nélkül. És az ebből keletkezett pénzt Magyarországra, saját  hasznukra vitték volna ki. Ez persze elképzelhetetlen lett volna, mert a franciák sem voltak hülyék, főként nem gazember hazaárulók. Többek között ezért kapott Medgyessy Péter szocialista miniszterelnök francia becsületrendet, Demszky Gábor főpolgármester pedig sok milliárd forintnyi kenőpénzt, megbecsülést, mert a jóval olcsóbb, ugyanolyan színvonalú orosz metró kocsik helyett egy ezer sebből vérző francia metró kocsikat vásárolt.

Ezt nevezik Gyurcsányék hazafiságnak? Ezt az aljas rablássorozatot, Magyarország kifosztását tartják rendben lévőnek? S amikor az ezermilliárdokat eltűntették, míg rohantunk az országos csőd felé, nevetve közölte a bukott miniszterelnök a sokszoros gáz- és áram emelésnél, hogy »a nadrágszíjat meg kell húzni, nem fog fájni.« Ez volt számukra a haza, és a benne élő magyarok megbecsülése? Ezt hívják az ország kifosztásának, amit büntetlenül megúsztak. Természetesen második, harmadik, negyedik kétharmados Fidesz-KDNP pártszövetség Orbán Viktor vezetésével újra talpra állította Magyarországot, vissza fizette az IMF-nek a sok milliárd eurós tartozást, visszavásárolta fokozatosan a nemzeti vagyont, így ismét miénk a MOL, a MALÉV és az energiát, fogyasztást előállító stratégiai ágazatok többsége, a víz, a gáz, az áram… Ezeket a több milliárd eurós tételeket persze a magyar lakosság termelte meg, de vissza is kapta részben az árát a rezsicsökkentéssel és a széleskörű család-és nyugdíjasok támogatásával. Mi lett volna, hogyan élnénk már, ha a balliberális oldal Gyurcsányék vezetésével nem fosztották volna ki így az országot, vagy nem kergettek volna több száz ezer magyar családot a deviza hitelezéssel a reménytelenségbe?”

Nyitókép: Mandiner / Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. július 23. 08:04
Ez a vén szaros komcsi még mindig írogat?!
Kristály
2022. július 22. 20:01
Végre. Köszönjük hogy végre valaki ilyen részletes valósagot felhoz ami végre befogja a mocskos véres szajú Gyurcsány pofáját , na és a többi libsiét. Kérjük szépen hogy dátumra feleleveniteni a történelmet. Pl. 2004.7.25 eladták x magyar céget 2012 visszakerült a magyar cég stb.
Gecorbi
2022. július 22. 15:41
Stefka elvtárs a kádári rendőrség nagy barátja...komoly dolgokat bízták rá, bemondta a Mindenki közlekedikben a baleseteket...egy kádári GPS... másra sem volt jó...most sem.
csulak
2022. július 22. 15:17
gyurcsany takarodj !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!