Dobrev Klára levelét megírta…

2022. július 29. 09:04

Szegény Dobrevék és csapata, csak sajnálni tudom őket. A történelem fekete fejezetei ők.

2022. július 29. 09:04
null
Stefka István
Stefka István
PestiSrácok.hu

„Istenem, Istenem, mekkora különbség van asszony és asszony között. Mekkora különbség van egy hazájáért, családjáért aggodó magyar asszony és egy olyan, magát magyarnak hazudó asszony között, aki folyton-folyvást feljelenti a hazáját, a népét. Gyurcsányné Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője levélben fordult az Európai Parlamenthez. Ebben a rágalmakkal teli feljelentő levélben nem kevesebbről volt szó, mintsem arról, hogy mi, magyarok továbbra se kapjuk meg a nekünk járó uniós fejlesztési pénzeket.

Ebben a feljelentő nem kevesebbet állít, mint azt, hogy vállalhatatlan fajelméleti kijelentéseivel a magyar miniszterelnök előre menekül, miközben hatalommániájával magával rántaná az egész országot. Klára asszonynak ezek után volt képe azt állítani, miszerint

…európai parlamenti képviselőként értetek, az országért dolgozom. Megszámolni sem tudom már, hányszor mondtam el külföldieknek, hogy Orbán nem egyenlő Magyarországgal. Van itt egy másik Magyarország is, amely homlokegyenest másképp gondolkodik, amely békeszerető, amely tiszteli mindenkiben a másik embert. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez már kapkodás, a vég kezdete. Ezért maradunk nyugodtak. Ezért készülünk.

Quisling néni labanc férjével együtt készülődik, fenyegetőznek sejtetően, hogy most ők fognak a startvonalra állni, ha kell, erőszakkal, »fegyverrel«, de magukhoz ragadják a hatalmat. Egyébként Gyurcsányéktól ez nem idegen; nem először fejtette ki elvbarátaival együtt, hogy választással nem tudnak győzni, más módszert kell alkalmazni. Kedves olvasóim emlékeznek 2010-től, hogy hányszor nyúlt a balliberális oldal erőszakos eszközökhöz a folyamatos utcai tüntetésekkel – Fidesz-székház lerohanása, elfoglalása, törés-zúzás az amerikai ügyvívő segítségével, az oktatásért felelős minisztérium elfoglalása, a kockás inges »Tanítanék« mozgalom, a »fekete nővér« hőrgése és kimúlása, őt is a partszélén hagyták, valamint az MTVA-székház erőszakos elfoglalásának kísérlete, a Parlament előtti rombolás Szenteste előtt, a karácsonyfa megrongálása, ajándék szánkók tönkretétele, erőszakoskodás a rendőrökkel, az SZFE elfoglalása hazai balliberális és külföldi pénzek segédletével –, amelyeket végül demokratikus úton a kormányzat leszerelt.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alitta
2022. július 29. 19:05
Mennyire primitiv banda ezek az ellenzéki libernyákok,azt hiszik,ha most nehézebb időszak jön akkor egyből őket sirják vissza az emberek.Világossan bebizonyítottátok,hogy a pénz elherdáláson kivül semmihez sem értenek.Az. népnek van viszonyítási alapja,milyen volt 2002-2010 között és milyen 2010 től napjainkig!
Gecorbi
2022. július 29. 17:57
Steffencs, már nem az utonformot mondod? Mondjuk , akkor sem hitt neked senki....
Bakandri
2022. július 29. 17:55
Klára Asszony savanyú a szőlő. Költse csak, amit összetarhált.
csulak
2022. július 29. 16:37
Dobdel Klaranak meghallgatasra: https://www.youtube.com/shorts/Jp0dp2lKZkI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!