Soha nincs vége az antiszemitizmussal való vádaskodásnak

2022. július 25. 10:20

2010-ben Orbán Viktor kormánya volt az, amely az antiszemitizmus elleni küzdelem számos intézkedése mellett zéró toleranciát hirdetett az antiszemita megnyilvánulásokkal szemben és betiltotta a gyűlöletszimbólumok használatát.

2022. július 25. 10:20
null
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán
Facebook

„Soha nincs vége az antiszemitizmussal való vádaskodásnak – ez alkalommal a The Jerusalem Post / JPost.com oldalán megjelent véleménycikkemben reagáltam az alaptalan vádakra.Ira Forman cikke nem más, mint a tények nevetséges kiforgatása némi kettős mércével vegyítve. Írása éppen akkor jelent meg, amikor Arthur Schneier New York-i főrabbi Orbán Viktorral tárgyalt és megköszönte, hogy hazánkat a zsidók számára az egyik legbiztonságosabb európai országgá tettük.

De lássunk tisztán! 2010-ben Orbán Viktor kormánya volt az, amely az antiszemitizmus elleni küzdelem számos intézkedése mellett zéró toleranciát hirdetett az antiszemita megnyilvánulásokkal szemben és betiltotta a gyűlöletszimbólumok használatát. 2012-ben lépett hatályba az Alaptörvény, amely a magyar zsidóságot a magyar nemzet elválaszthatatlan részének ismerte el – 2010 óta hazánk Izrael egyik leghűségesebb nemzetközi támogatójává vált. Van egy közös vonás valamennyi, az agyonhasznált antiszemitizmus kártyát újra meg újra előhúzó véleménycikkben, ez pedig a teljes tudatlanság”.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cs.laura
2022. július 26. 07:42
Nagyon szánalmas az ellenzék, aki ilyen megállapítást tesz, hogy ha valaki a fajelmélet szót kiejti az már zsidózik v. bárkit is üldözni akar!! HOL VAN A SZÖVEGÉRTÉS??? - fel kell jelenteni őket rágalmazásért! NE ÚSZHASSANAK MÁR MEG MINDENT! Hiszen már külföldi lapok is erről írnak!
Jack Reynor
2022. július 25. 21:35
Engem nem zavar a racionális antiszemitizmus.
Gyzoltan
2022. július 25. 18:28
"Soha nincs vége az antiszemitizmussal való vádaskodásnak De lássunk tisztán!" Bravó Kovács Zoltán! Így kell elkezdeni egy meggyőző mellébeszélést! Undorító szervilizmus ami Magyarországon a zsidósággal kapcsolatban megvalósul! -éppen ma is leírtam máshol, hogy nem vicc, hogy a maradék martalék Magyarországon, csak ott nem érvényesül a zsidó dominancia, ahol zsidó hegemóniáról beszélhetünk! Nos, erről szónokolj! -mert igaz, és jellemző!
gyaloggos
2022. július 25. 15:42
MOST akkor mi van? "Guardian: a magyar kormány lemondott az uniós forrásokról, erre utalhat Orbán tusványosi beszéde A neves brit lap szerint a kormányfő ezért használt „éles szélsőjobboldali kifejezéseket” a beszédében, például a fajelméleti részekben. " EZ eldőlt, tényleg? Hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!