Ámokfutás

2022. július 15. 19:17

Nagy megkönnyebbülés, hogy lassan elfelejtődik az erő és tudás nélküli paprikajancsi rémuralma.

2022. július 15. 19:17
null
Sneider Tamás
Facebook

„Arcpirító szégyen volt látnom az utódom permanens hazudozásait, nagyotmondásait, ökölrázásait. Bár már semmi közöm nincs a Jobbikhoz, mégis nagy megkönnyebbülés, hogy lassan elfelejtődik az erő és tudás nélküli paprikajancsi rémuralma.

Természetesen nagy megkönnyebbülés ez a Jobbik jelenlegi vezetőinek is, hiszen legalább a bohócpárt szerepétől megszabadulhatnak. Még arra is lehet esélyük, hogy öt százalékra tornásszák fel a pártjukat. Csodát már nem fognak tudni tenni. Megmaradásuk kérdése, hogy a Gyurcsányi csápokat sikerül-e kivédeniük, vagy feloldódnak a szélsőséges balliberális megmondóemberek szózuhatagában.

Vicces látnom, hogy végül az a Gyöngyösi Márton lett a Jobbik elnöke, és az a Dr. Lukács László a frakcióelnök, akiket Jakab előtt pont ezekre a posztokra kértem fel, de akkor nem vállalták.”

Kapcsolódó

A frakcióvezetést is elvette Jakab Pétertől a Jobbik

Újabb pozíciót bukott Jakab Péter. Bővebben...

Nyitókép: Mandiner-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2022. július 16. 13:32
'' Még arra is lehet esélyük, hogy öt százalékra tornásszák fel a pártjukat. '' A Gyöngyösivel nemár. A többinek a nevére se emlékszem
Ildikó99
2022. július 16. 13:21
Ez a Draco megbolondult!
Vasalo
2022. július 16. 09:58
Sajnos az utodai még töle is rosszabbak, mert a tudásukat még aljassabb célokra probálják kihasználni.
szürkeSzarvas
2022. július 15. 23:43
Roj. Csak azt a nyakadban ülő,"lenditős" jómellű nőt irigyeljúk..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!