Megpróbálják elhitetni, mintha megállt volna az idő

2022. július 10. 17:25

Egyelőre működik a fideszes hazugsággyár, annak minden kellékével együtt.

2022. július 10. 17:25
null
Sebes György
Sebes György
Hírklikk

„Ha Gyurcsány Ferenc megszólal – bárhol, bármilyen ügyben – az nagyon jó. Akkor a Fidesz és a kormány propagandistái tudnak emlékeztetni az egykori miniszterelnök »viselt dolgaira«. De ha a Demokratikus Koalíció jelenlegi elnöke nem szólal meg, az is nagyon jó. Ebben az esetben ugyanis aktualitások nélkül ránthatják le a leplet a – szerintük – ismét hatalomra törő politikusról és környezetéről. A végeredmény ugyanaz.

Igyekeznek elhitetni,  mintha megállt volna az idő. Még napjainkban is gyakran hallhatjuk a Kossuth Rádióban a híres-hírhedt őszödi beszéd részleteit. Hadd emlékezhessenek a hívek, honnan indultunk. 2006 és 2010 között még érthető is volt, hogy ahányszor csak tudták, a fideszes kommunikátorok felidézték az MSZP – akkor még a kormány hátterét biztosító – frakciója előtt elhangzottakat. Hiszen a Fidesz ellenzékben volt, de kormányra készült és ehhez kellett az egykori hazugság-beszéd ismételgetése. A kommunikációs fegyver akkor bevált. Sok más tényező mellett, ez is kellett ahhoz, hogy Orbán Viktor másodszor is miniszterelnök lehessen. 

(...)

Egyelőre működik a fideszes hazugsággyár, annak minden kellékével együtt. Vagy legalábbis nincs jele annak, hogy a nép megelégelte volna a rendszeres megvezetését. Nem látszik, hogy forrnának az indulatok egy-egy miniszterelnöki megszólalás, vagy a tényeket elferdítő propaganda-film nyomán. A jelek szerint még működik a Gyurcsány-effektus is, lehet vele ijesztgetni. Eddig beváltak a számítások. Az meg általában csak utólag derül ki, ha valahol mégis elszámolták magukat.”   

Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2022. július 11. 16:36
Nyomorult beteg magyargyülölő ügynök náci elvtárs. A te gazdaidtól és a hálozatotoktól szenved a világ. Ti vagytok minden háború és orbitális aljaság mögött. Nektek azt tanitják kisgyerekkorotok óta, hogy ti különbek vagytok és a körötökön kivüli emberek nem is emberek, hanem levágazndó állatok, akik azért vannak, hogy titeket szolgáljanak és ha a környezet erre ráérez akkor ti tényleg elhiszitek, hogy mindenki, gonosz és idióta rajtatok kivül akiket ki kell irtani. Na ez a ti világotok. ezt szolgálják a különböző rendszereitek,pénz. stb... De pont emiatt a sátán katonái mentalitásátok miatt lelkileg teljesen alkalmatlanok vagytok az emberek életének irányitására. Bukni fogtok még akkor is ha ez szinte nagyon fog fájni
Aerion
2022. július 11. 15:02
Igen, mert a h a l a d ó idő az alábbiakat jelenti: 1/ nemzettelenség 2/ vallástalanság 3/ identitás nélküliség 4/ nemi szerep nélküliség 5/ szülői szerep nélküliség 6/ gyermekszerep nélküliség (értsd: nincs többé gyermekkor csak kicsi felnőtt) 7/ istentelenség 8/ promiszkuitás 9/ szabad szex - beleértve a gyermekeket is Ez a kor szava. Ez a jövő. Ez a demokrácia. Ez a jogállam. És akinek ez nem tetszik, az meg fog dögölni, és el lesz törölve még az emléke is, örökre.
Aerion
2022. július 11. 14:31
A sátán sátánozik, baszod a zsidó tetves kurva anyádat, és szopod le az ukrán nácikat. Moslék.
Carcess
2022. július 11. 12:14
helyreigazítás: egyre jobban nem működik a baloldali hazugsággyár
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!