Kit tetszenek zsidónak tekinteni?

2022. július 15. 09:18

Lenne akkor négy kérdésem Gwendoline Delbos-Corfieldhoz.

2022. július 15. 09:18
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Magyarországot számtalan okból érheti kritika a NER-lovagok feltőkésítése, az átláthatóság hiányosságai miatt és bizony külföldről is okkal fogalmazhatnak meg aggodalmat néhány, a bírói szervezetrendszert érintő törvényi megoldást illetően. Ehhez képest az Európai Parlament Gwendoline Delbos-Corfield vezette LIBE-bizottsága minap elfogadott egy Magyarországról szóló jelentést, amiben minden van, mint a búcsúban, például ez is: »a Parlament aggodalmai a következő magyarországi kérdésekkel kapcsolatosak: (…) a kisebbségekhez tartozó személyek – köztük (…) a zsidók – jogai«

Lenne akkor négy kérdésem Gwendoline Delbos-Corfieldhoz.

1., Kit tetszenek zsidónak tekinteni?

2., Ha esetleg a nürnbergi törvények szerint tetszettek eljárni, ugyan tessék már felvilágosítani: mely jogaim miatt aggódnak?

3., Mennyit fizet Önöknek Orbán Viktor azért, hogy segítenek neki viccet csinálni az amúgy jogos uniós kritikákból is?

4., Kizárólag a transzparencia jegyében, azt is elárulhatnák: mi a helyzet Von der Leyen elnök-asszony vakcinaügyi sms-eivel és Stella Kyriakides egészségügyi biztos bankszámlájával?”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. július 16. 23:16
Teljesen igaza van. Ettől függetlenül, várom a Kétfarkúakról kialakított 'újabb kori' véleményét!
olajfa1
2022. július 16. 16:42
Hát' ha Schiffer András számára is már viccesek -de szerintem inkább SIRALMASAK!...- ezek a jelentések... no meg az összehasonlításképpen megnevezett ügyek is vicces-siralmasok... akkor ez az egész EU-t viccessé, vagy inkább siralmassá teszik!...
korona.2.0
2022. július 16. 16:10
Azok a Magyarországon élő személyek, még ha itt is születtek, akiknek van anyaországuk, például a szlovákoknak, itt NEMZETI KISEBBSÉGNEK számítanak vagy röviden nezetiségnek. Így az itt élő, itt született zsidók is nemzeti kisebbségek, mivel van nemzeti anyaországuk. A magyarnak eredendőleg csak keresztény vallása lehet. Legalább is eddig így volt. Ez az ország a MAGYAROK ORSZÁGA, legalább is ezidáig.
01234567890
2022. július 16. 11:46
Mit keres itt a nemzetiszocialista, antiszemita nyilasocska @MayorAnna 03?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!