Szükség van arra a megoldáskeresésre, amelyet a nők képviselnek ebben a macsó, másokat eltipró országvezetésben!

2022. július 10. 17:55

Női többség a Párbeszéd elnökségében!

2022. július 10. 17:55
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Gratulálok a Párbeszéd két új társelnökének: Szabó Rebekának és Tordai Bencének! Szintén gratulálok és jó munkát kívánok az új elnökségnek, ahol a párt történetében először és az ellenzéki oldalon egyedül női többség van! Nagy szükség van arra a megoldáskeresésre, konfliktuskezelésre és gondoskodásra, amelyet a nők képviselnek ebben a macsó, másokat elnyomó és eltipró országvezetésben!

Köszönöm a Párbeszéd tagságának, hogy a legtöbb szavazattal választottak arra, hogy az elnökségben tovább küzdjek egy szolidáris és fenntartható társadalomért!

Végül nagyon köszönöm Karácsony Gergelynek az elmúlt 8 év közös társelnöki munkáját! A Párbeszéd zöld pártként megy tovább előre, képviseljük azokat, akiknek a hangja nem hallatszik el az uraságokig, küzdünk a klímaváltozás által okozott szenvedések kivédéséért, és egy igazságos, egymásra odafigyelő társadalomért!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emery4919
2022. július 11. 20:15
A NŐKre valóban szükség lenne.
akiaki
2022. július 11. 19:00
mindenki eljött a fotó kedvéért aki szimpatizál a párttal!
Kristály
2022. július 11. 18:07
Megszólalt a CIA ringyó.
bandee1
2022. július 11. 17:03
DE TE NEM VAGY NŐ, HANEM A CIA KITARTOTT KURVÁJA VAGY! EGY LOTYÓ VAGY, ÚTSZÉLI RIBANCKURVA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!