A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Osztrák lap: Orbán Viktor Tusnádfürdőn kimutatta a foga fehérjét

2022. július 25. 11:47

„Üzemanyagárakkal diszkriminálja a külföldi autósokat, és leplezetlenül törleszkedik Moszkvához” – szólt a vád.

2022. július 25. 11:47
null

A Der Standard osztrák lap hétfői számában kiemelten foglalkozott Orbán Viktor tusványoson elmondott beszédével, azt írják, az erdélyi nyári egyetem mindenkor fesztivál a miniszterelnök számára, mivel „kirohanhat minden ellen, ami nem tetszik neki”. Véleménycikkükben úgy fogalmaznak, hogy Orbán olyan jelentősnek tüntetheti fel Magyarországot, ami „egyszerűen nem felel meg a valóságnak”, ezzel együtt „számíthat a hívek frenetikus tapsára”.

Azt írják, hogy a kormányfő újfent kirohant az unió ellen, felháborodott, amiért Brüsszel előírja, miként éljenek a magyarok, szembeszállt a genderőrülettel.

Ugyanakkor az üzemanyagárakkal diszkriminálja a külföldi autósokat, és leplezetlenül törleszkedik Moszkvához”

– olvasható a cikkükben. 

A lap még tanácsot is ad Karl Nehammer osztrák kancellárnak, hogy beszéljen a pár nap múlva Bécsbe látogató Orbánnal arról, hogy ha „profitálni szeretne az EU hatalmas előnyeiből, akkor tartsa be a játékszabályokat”. 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopaszpapa
2022. július 25. 19:41
Milyen előnyök? Mióta beléptünk, csak a hazai termelés leépítése, a külföldi szemét betelepítése, és a több ezer kilométerről zsidók beleugatása zajlik! A mocskos kommunista geci kurva anyátokat! Még szép, hogy Moszkvával tárgyalunk, az egyetlen normális gazdasági és elvi szövetségese ott van a Hazának! Nagyon bízom benne, hogy Putyinék egész az Atlanti óceánig mennek ezzel a tisztító hadjárattal, és kipurgálják végre ezt a fekélyt a föld testéből!
orygabor
2022. július 25. 16:31
Jaj, bocsánat, azt hittük lehet tiltakozni az ellen, hogy előírják, hogy éljünk.
anna bolena
2022. július 25. 16:12
"Orbán volt az első, aki kerítést épített ismét Európán belül. A valóságban a menekültválság viszonylag könnyen kezelhető lett volna Orbán nélkül." Ilyen és hasonló bölcsességeket írnak labanc sógoraink a Standard cikkének kommentjeiben, de persze pár német név alatt író magyar a legbőszebb OV gyalázásában. "Mivel a magyarok már nem választhatnak, a lábukkal választanak, elhagyják az országot, már elfogy teljesen az értelmiség" stb., stb. És persze ezek a rettenthetetlen antirasszisták nagyokat hunoznak, mondván, hunból soha nem lesz európai. Egyszóval szórakoztató.
Proxima Centauri
2022. július 25. 16:09
Nyomják a Krahácsot. Melyik közvetlen szomszédunk is a szimpatikus. Az olán tutira nem, az uki pláne, a tótok történelem nélküli korcsok, a labanc piszkálódik, a szlovén bontja a kerítést. Elég egy szó a tengerünkről a horvát máris fordítja a jellasics szobrát. A hűs cseppet csak a hű szerb biztosítja. Aki per pillanat nem rác. A hideg napok és Srebrenica átmenetileg jegelve. Két határon túl ott a hülye polyák, az alamuszi cseh, az elbuzisult náci, a zsoldos svájci meg a lusta digó. Mária országa vagyunk. Még szerencse. Apropos... akad valaki, aki vitatja hogy Mária zsidó volt? Bár nem lepődnék meg...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról