Nagy megdöbbenéssel szembesültem Hegedüs Zsuzsa mai interjújával

2022. július 26. 22:05

Ugyanis nem ma vonul Budapesten a Magyar Gárda, nem ma lincselnek halálra valakit Olaszliszkán.

2022. július 26. 22:05
null
Dobsa István
Facebook

„Napi abszurd ..

Hallgattam a miniszterelnök idei tusnádi beszédét, sok minden jutott eszembe róla, de valahogy a náci pont nem.

Nagy megdöbbenéssel szembesültem Hegedűs Zsuzsa mai interjújával, ahol Magyarországot, nagyjából 1 percnyi távolságra helyezi el a totális nácizmustól.

Tapasztaltam már milyen, mikor valakit a nemzetisége miatt ér hátrány, sőt középiskolásként meg is kellett védenem magam. Abban maximálisan egyetértek, hogy megbocsájthatatlan bűn a kirekesztés, a sovinizmus és társai, de ezek nem a mai Magyarország jellemzői.

Hatalmas csalódás, hogy Ön is jegyet váltott arra a partyra, ahol olyan baloldali vezetők diktálják a ritmust, akik idejében talán helytállóbb lett volna a mai megállapítása. Ugyanis nem ma vonul Budapesten a Magyar Gárda, nem ma lincselnek halálra valakit Olaszliszkán, és nem ma erősödik napról-napra a szélsőjobb, hogy csak néhány jellegzetes példát kiragadjak.”

***

Tusványoson jártunk

Az orosz-ukrán konfliktusról és a jobboldali közösségépítésről is kérdeztük a résztvevőket a 31. Tusványoson:

Nyitókép: Dobsa István Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2022. július 29. 21:19
Lemondott a lemondásról Hegedüs Zsuzsa https://hirtv.hu/ahirtvhirei/lemondott-a-lemondasrol-hegedus-zsuzsa-2550786
olajfa1
2022. július 27. 10:41
Gyuribácsi intett egyet... Zsuzsa meg tüzetokád! ENNYI! Gyuribácsi a pocsolya túloldaláról int egyet és az egész cion banda -meg a csatlósaik a szebb és jobb napokat is megélt "Jobbik"-kal karöltve!... /ennyit a "politikai gerincességről"!!!... amire oly büszke volt a Jobbik meg a szavazói!.../
csulak
2022. július 27. 10:08
HZS egy idiota picsa ! Valoszinu a beszedet sem hallgatta meg soha
bagira
2022. július 27. 10:05
Furcsa azok a ballibsi kommunisták náciznak anno előd párjuk nevében szovjet birodalom alatt 100 millió embert kiirtottak. Nácik őhozzájuk képest inasok voltak .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!