Okafogyás

2022. július 30. 07:32

Zs. egy hülye. Azt hiszem, erről van szó.

2022. július 30. 07:32
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Zs. fejében okafogyottá vált, ami amúgy eleve oktalan volt.

Zs. egy hülye.

Azt hiszem, erről van szó.

Mindenesetre, most H. Zs. akkor jár el helyesen, ha odaáll a tükör elé, és leordítja H. Zs. fejét. Aki ezt követően majd hallgat, mint a csuka.

Mivel H. Zs. egy hp, ez a jelenet magától értetődő.

Mindenesetre -Magadja Gábor meglátását helyeselve, ki így szólt: „tényleg szélesen megyünk”-, jómagam elég régen töprengek rajta, H. Zs. mit keres(ett) közöttünk.

De bármit is, így most jobb. Sokkal jobb. Nézhetjük a kígyónyi űrt.”

Kapcsolódó

Hegedüs Zsuzsa meggondolta magát: örül Orbán bécsi nyilatkozatának, a lemondása pedig szerinte okafogyottá vált

A szociológust meggyőzte Orbán bécsi rasszizmus elleni kiállása, legújabb levelében azt írja: „büszke vagyok Rád”, a „segítségemre a továbbiakban is, az elmúlt 20 évhez hasonlóan, számíthatsz”. Bővebben...

Nyitókép: MTI/Komka Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trombitás Keresztély
2022. július 31. 12:56
A mandiner szorgalmasan gyártja az álhíreket a kamu levelekről. Ettől függetlenül ez a nő tényleg hülye, de ki is alkalmazta egy évtizedig főtanácsadóként? A főhülye! Zsótika akkor nem visítozott.
llnnhegyi
2022. július 31. 12:14
Hegedűs Zsuzsa hintaba ült. Minden holtponton elrikkantja magát. Mindig mást mond. Igazi libbcsikommcsi politikus.
Bipi
2022. július 31. 10:19
Viktor mellett volt egy őszinte ember, kellene még vagy tíz, aki nem csak a seggét nyalja, hanem van véleménye is. Közelebb kerülne a valósághoz, és nem kapkodna össze-vissza, mint az elmúlt hónapban.
Vidėken újrakezdő
2022. július 31. 06:23
Zsinórdohányos eleve nem beszámítható már, annyira telítve van nikotinnal, gondolatait, munkáját, napi életét alapvetően zavarja, módosítja. Nem is értem, mire alkalmazták eddig is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!