Nem értem ezt a búsongást az Átrium miatt

2022. július 07. 19:44

Majd dönt a piac, meg eltartják a hívek és a szurkolók.

2022. július 07. 19:44
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„A folyamatos állami/önkormányzati dotáció kontraproduktív, így soha nem verenyképes a színház nemzetközi szinten. A színészek könnyen beleszürkülnek a mezőnybe és a szerepükbe, ha nincs teljesítménykényszer, a langyos víz senkinek nem jó. Meg először bizonyítsanak! Ha tömegével adunk Hollywoodnak légiós színészeket, akkor megérdemlik a mi adóforintjainkat. A betonba, kőszínházba öntött milliárdok megtérülését is elvárjuk!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. július 08. 04:57
"Majd dönt a piac, meg eltartják a hívek és a szurkolók." - akkor vonatkozzon ez a focira is, takonyberci!
states
2022. július 08. 04:27
Alföldi évtizedek óta abból él, hogy komcsi megmondóember, ezért hálából a komcsik eltartották. Mostanáig. Miután negyedszer is laposra lettek verve, az elvtársai úgy döntöttek, hogy nem éri meg a pénzét.Ennyi.
Megtalálta
2022. július 08. 02:37
Valaki a Facebookon ezt írta: " ...Sehol sincs ennyi színház lakosság arányban, mint Budapesten. Mi a f.szn.k ennyi?... " Ez egyébként igaz, mármint hogy lakosságarányosan nálunk van a legtöbb színház?
csombor
2022. július 08. 00:09
"Majd dönt a piac, meg eltartják a hívek és a szurkolók." A focira gondolsz, vagy a politikai pártokra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!