Nem a rendőrökre haragszom

2022. július 18. 17:18

A kormányra haragszom, amiért ilyen helyzetbe hozza a rendőröket és minket.

2022. július 18. 17:18
null
Molnár Áron „noÁr”
Facebook

„Nem a rendőrökre haragszom. A velem szemben intézkedő rendőrök korrektek és normálisak voltak. (Volt viszont, akit a Margit hídon sokkolóval oszlattak, láttam a videót, rohadtul semmi szükség nem volt a sokkoló használatára) A kormányra haragszom, amiért ilyen helyzetbe hozza a rendőröket és minket. A felelősség a kormányé, ahogy azt négy éve mondjuk. 12 év kormányzását nem lehet már másra kenni. Ezt a főzeléket nekik kell megenni. Vállalniuk kell a felelősséget. »Háborús infláció..« »Háborús élelmiszerhiány..« Nem, nem. Ezt jobb- és bal oldaltól függetlenül már senkivel nem tudják megetetni..remélem. Megyünk tovább.”

Áron”

Nyitókép: Videó-kivágás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2022. július 19. 00:59
Kedves közönségünk, a szokásos liberálszarházi MIÉRT NEM ÉN TEHETEK ARRÓL AMIT CSINÁLOK című felelősség elkerülő magyarázkodó műsort láthatták!
akiaki
2022. július 18. 23:41
Bélára, a szerelmemre haragszom, mondta áronnéni!
néhai Ch.Pilot
2022. július 18. 23:37
Nincs is okod rá, te nyeretlen kétéves. Se egy fejmagasságban kilőtt könnygázgránát, se célzott gumilövedékes lövés, se ujjtörés, se gyorskötözővel történő csuklóelszorítás, se lovasroham kardlapozással, se Rádió udvarán térdepeltetés egész éjjel. Mi a francért is jutna eszedbe haragudni? MI kulturáltan, humánusan kezeljük a tüntetéseket. Más kérdés, hogy a lakosság meglincsel-e majd titeket, ha valóban egyszerre több hidat akartok lezárni. Én akkor is a lábhoz tett fegyvert javasolnám a rendőröknek. :-D
m-e-n-o-r-a-p-a-u-s-a
2022. július 18. 23:02
molnoár elhúzhoatsz a picsoába
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!