Miért írta alá Kata?

2022. július 19. 10:29

Madame Golyóstoll most állította ki az igazi bizonyítványt önmagáról. Méltó utódja lett Schmitt Pálnak és Áder Jánosnak!

2022. július 19. 10:29
null
Bánó András
Hírklikk

„Mindannyian emlékszünk, mit mondott Novák Katalin, amikor beiktatták államfői tisztségébe. Azt, hogy minden magyar köztársasági elnöke kíván lenni. Sokan voltunk, akik ezt el is hittük neki. Naívak voltunk – most kiderült.

Novák Katalin ugyanis habozás nélkül aláírta a kata-törvényt. Azt a jogszabályt, amelyet a fideszes többség másfél nap alatt keresztülvert a Parlamenten, amely közvetlenül 450 ezer magyar állampolgár, közvetve talán több millió ember életét változtatja meg egy csapásra. Egy csapásra, hiszen a hogyan tovább kérdésre az embereknek csupán másfél hónapjuk maradt válaszolni.

Novák Katalin vívódás nélkül aláírt egy olyan törvényt, amely példátlan módon, év közben változtat az adórendszeren.

Novák Katalin egy olyan pillanatban írta alá a kata-törvényt, amikor a magyar kormány megígérte Brüsszelnek: nem fog egyeztetés és konzultáció nélkül parlament elé vinni törvényeket.

Novák Katalin fogta a tollát, és aláírta! Pedig a Facebookon bevallotta: »helyesebb lett volna, ha a módosításokról érdemi egyeztetés után születik döntés«.

Novák Katalin nem habozott. Se az nem fordult meg a fejében, hogy az Alkotmánybírósághoz irányítsa a jogszabályt, de még arra sem volt képes, hogy legalább visszaküldje a Parlamentnek a törvényt – megfontolásra.”

Fotó: MTI Fotó: Kollányi Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Irhazika
2022. július 20. 16:21
Bánó,a jó kurva anyádat...
ebalint
2022. július 20. 15:23
..." minden magyar " .... Mi nem világos ezen? A fajtádnak remélem nem akar... Amúgy meg nagy fájdalmadban megehetne a rosseb.
MIstvan
2022. július 20. 13:13
Szemét ember a Bánó. Csak azért volt, van, lesz, hogy másoknak - nem nekik, hanem nekünk - rosszabb legyen.
vip era
2022. július 20. 07:17
Jé,a kazetta hamisító Bánó még létezik. Tényleg sokáig eláll a szar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!