Nemzeti csőd

2022. július 11. 17:30

Orbán keresztbe tesz a szövetségeseinek, nemzetét ellenük uszítja, a nemzeti valutát porrá zúzza.

2022. július 11. 17:30
null
Markó Beáta
Amerikai Népszava

„Mialatt a nemzeti fazékban lassú tűzön gyöngyözik a nemzeti fogás, van némi teendő a konyhán kívül is. Főszakácsunk konzekvensen szembe megy és keresztbe tesz az összes – katonai és nem katonai – szövetségnek, melyeknek önként lett tagja, nemzetét ellenük uszítja, a nemzeti valutát – az infláció szándékos felsrófolásával – porrá zúzza, az euróhoz viszonyított árfolyamát az egekbe növeli, amivel a kevés megtakarítással rendelkező embereket is tönkreteszi, az élelmiszerárak már a csillagos eget verdesik, de a nemzeti szemüveget viselők ebből semmit sem érzékelnek.

Ellenségeskedést szít minden baráti és szövetséges állammal, kerékkötője minden nemzetközi összefogásnak, de barátja a háborús agresszornak, amihez szintén boldogan tapsol a nemzeti tábora. Gyűlöletet kelt saját nemzete tagjai között, egymás ellen fordítja őket és éles húsbárdjával kettévágja saját nemzetét is.

De hopp! Nehogy odakozmáljon az étel! Szaladjunk be a konyhába, hiszen elkészült a nemzeti csőd! Ám a séf nagy szerencséjére ez egy cseppet sem fáj a nacionalista nemzetnek, mert mégiscsak sokkal jobb érzés és szebb eredmény a nemzeti csőd, mint egy szimpla államcsőd.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. július 12. 14:12
Ha kedd van, akkor ma megbukott. Nahát, kedd van.
Madasa Hatter
2022. július 12. 12:23
Ezeket a figurákat azért a magyar titkosszolgálatnak végig kéne látogatni egyszer ha lesz idejük rá. Gázrobbanás..saját kocsija átgurult rajta, tehervonat elé lépett, vagy beesett a metró alá rengeteg módja van..de ha csak szimplán szétszopatjuk őket mint nem kívánatos személyeket, és soha többé nem léphetnek az ország területére már az is egy jó kezdet.
István53
2022. július 12. 11:15
Te magad vagy egy hatalmas csődtömeg! Amint olvasom téged a tények sem zavarnak,((((
pipa89
2022. július 12. 10:39
Egy igazán hülye, aljas, szemét p.csa vagy, Markó Beácska! Szemét, mert kétségbe vonod az értelmi szintemet állampolgárként, hogy képes vagyok-e eldönteni, hogy az Orbán-kormány vagy mélyrealmolt Biden-kormányzat akar-e jót a magyarnak?????!!!!!!!!!! Nekem Te, aljas nemzetáruló, globalista dög fogd be a pofád, és ne hazudj! Elegem van abból, hogy ebben a tetves, ótvaros világban mindenki azt hazudja, hogy az USA-ban demokrácia van! Egy nagy büdös szart! A legmocskosabb és legaljasabb TOTALITÁRIUS BIRODALMAT ÉPÍTETTE FEL A PÉNZHATALMI-HÁBORÚGAZDASÁGOT ÉPÍTETT MÉLYÁLLAM! Kizsákmányoljátok a Föld összes országát és népét! Mantrázhatsz nekem itt, Te liberálfasiszta/liberálbolsevik csökevény! Olyan világot képzelek, amiből minden ilyen típusú birodalom hiányzik! Ez a legmerészebb ideológia, amit el lehet ma képzelni! USA-mentes világ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!