Hétköznapi cinizmus

2022. július 30. 15:11

Magyarország antiszolidáris és érzéketlen miniszterelnöke a Karmelita „fogságában” teljességgel elszakadt a valóságtól.

2022. július 30. 15:11
null
Dávid Ferenc
Hírklikk

„A miniszterelnök tehát több munkát, több pénzt ajánl. Teszi ezt akkor, amikor alig egy hete – a kata-szisztéma likvidálásával – elvette a pedagógusok és egészségügyi dolgozók mellékfoglalkozási lehetőségét, kiegészítő keresetüktől fosztotta meg ezeket az embereket. Polgárok tízezrei pótolták ki eddig nyomorbérüket és alacsony nyugdíjukat a katás pluszjövedelmükkel, talán éppen azzal a céllal, hogy rendezhessék közüzemi számláikat. Orbán ezt elvette tőlük, és most kajánul az arcukba nevet: dolgozz többet, keress többet!  

Nem folytatom. A Tusnádfürdőn elhangzott »kevertfajú« miniszterelnöki duma kiverte nálam – és másoknál is – a biztosítékot, de ez a mostani üzenet egyenesen vérforraló. Az ország teljhatalmú ura (mert Orbán az), kényszermunkát ajánl népének megfagyás ellen: öregnek, rokkantnak, betegnek és gyermekeiket egyedül nevelő anyáknak. Magyarország antiszolidáris és érzéketlen miniszterelnöke a Karmelita »fogságában« teljességgel elszakadt a valóságtól, és ma már egyáltalán nem érdekli a szegény sorban élők nyomorúsága. Uralkodik, és nem szolgál.”

Nyitókép: MTI Fotó, Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2022. július 31. 23:35
Ez az "ország teljhatalmú ura " mantra rendkívül leleplező. A hirdetőikre nézve. Ugyanis nem szól másról, mint hogy Orbán vezessen villamost vagy ilyesmi, de ne az országot, azt mi kalákába gebinbe majd leosztjuk egymás közt "demokratikusan", minden maffiabandánk kap egy kis szeletet, a szemtétdombok és rajtuk a kakasok nem arra vannak, hogy fölöttük teljhatalmú urak regnáljanak, hiszen akkor a zsebünk üres lesz vagy legalábbis jóval kevesebb lesz a zsákmány mint szeretnénk. És had dugjuk már be a farkunkat Brüsszel seggébe, hogy lenyugodjanak és ne azt figyelgessék mennyit fogunk lopni. Előre a szemétdombok szabadsága felé igaz? Esztet már ismerjük. Takarodj te barom a bandáddal együtt.
barany
2022. július 31. 19:33
Hányinger keltő ez a fazon.
olajfa1
2022. július 31. 17:28
ALJAS CINIKUS vagy Dávid Ferenc! A te főnököd Gyurcsány Ferenc EMELTE AZ EGEKBE A GÁZ ÉS ELEKTROMOS ÁRAM ÁRÁT!!!! A VILÁGPIACI ÁR FÖLÉ!!!! Akkor MIÉRT VOLTÁL KUSS-ban ALJAS Dávis Ferenc???????????????????????? HEEEEEE????????????? MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT???????????????????????????????????????
artojan
2022. július 31. 13:04
Hol volt ez az egekbe szökő "szociális érzékenység "elvtársaid kormányzása idején ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!