Hagyjuk már ezt az álhisztit, drága hipokrita sznobok!

2022. július 30. 10:08

Tessék átcihelődni a családdal egy multikulti sokemeletesbe, és onnan prédikálni a nem-keveredés náci jellegéről.

2022. július 30. 10:08
null
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli
Facebook

„Iszonyú Felvilágosult Vlogger méltatlankodva veri a mellét: je suis kevert fajú!!!4! Ugyanő épp egy nyugat-európai ország elitnegyedében él családjával, miután kiköltözéskor (vaskos pénztárcáját lobogtatva) kifejezetten kikötötte, mely környékek jöhetnek szóba. Ott él most ebben az exkluzív kerületben, és példásan keveredik az összes környékbeli eurómilliomossal – neje már üzletet is nyitott ott helyben, a vagyonos bennszülöttek lakóhelyén, szigorúan a keveredés jegyében. Cégének díjnyertes termékei bizonyára kiválóak, hiszen ha 10 milliliter szemkörnyékápoló 27 300 forintba kerül, abban kell, hogy legyen anyag, csak hát ugye lehet, hogy a kelet-borsodi cigánysoron kevés nő fog tudni rendelni belőle. De ilyen ez a szelaví, mintaszerűen keveredőék véletlenül pont a saját köreiket lőtték be célcsoportnak. Nehogy már ezen is fennakadjunk.

Munka után pedig édes a kikapcsolódás: a szigorúan keveredő liberális hol a helyi veterán kosárcsapatban sportol (véletlenül csupa fehér európaival, de mit tehet ő erről, ha egyszer azon a környéken pont nem él Ahmed, se Rahmat – ezt ő elfogadja „a valóság részeként”, ahogy Kende Ágnes mondaná), hol a milánói Scalába röppen el hitvesével egy operaelőadás kedvéért, keveredve a végletekig.

Szóval hagyjuk már ezt az álhisztit, drága hipokrita sznobok. Tessék átcihelődni a családdal egy multikulti sokemeletesbe, és onnan prédikálni a nem-keveredés náci jellegéről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThuleanPerspective
2022. július 31. 07:52
Ezek azt hiszik, hogy ez még 2022 -ben működik.
Lajoss
2022. július 30. 21:33
Ravioli asszonyság is keveredni jött hozzánk?
Giszdúr
2022. július 30. 18:04
Az is jellemző, hogy ezekben a befogadó nyugat-európai országokban sokszor rémálom nagycsaládosként kiadó lakást keresni. Mert a lakástulajdonosok abból indulnak ki, hogy ha van 3-4 gyerek, azok lelakják a lakást és kivívják a szomszédok haragját. Ez ugye nem előítéletesség...
Namond
2022. július 30. 13:12
Hm, ha az átlagon felül okos és kulturált Francesca Rivafinoli valóban nő, szívesen megölelném. (a keblemre)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!