Gyurcsány Ferenc szerint tévedett ő is, de azok „tisztességes politikus” tévedései voltak

2022. július 22. 09:04

Sietett hozzáfűzni, hogy „Orbánnal más a helyzet”.

2022. július 22. 09:04
null

Péntek reggel új Facebook-bejegyzéssel jelentkezett a baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc. Ebben arról ír, hogy „rezsihazugság lelepleződése a rendszerhazugságot leplezi le”.

„Közeleg a nap, amikor szégyellni fogjuk majd magunkat, hogy ilyen kormányfőnk lehetett. Hogy elhittük mindazt, amit mondott, amit képviselt, hogy követtük” – fogalmaz posztjában.

Mások is hibáztak. Mi is tévedtünk. De tisztességes rendszer tisztességes politikusainak hibái, tévedései voltak azok. Orbánnal más a helyzet”

– vélekedik bejegyzésében az egykori kormányfő, aki bejegyzését egy jóslattal zárta: „a mostani rendszervezért utólag majd sokan megtagadják. Mert a mai csillogóan homályos alázatok csak így tudják majd menteni magukat”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Puffin75
2022. július 23. 11:55
Tisztelt Ápolók! Kérem, hogy adjanak Ferenc kezébe egy értelmező kéziszótárat, amiben megkeresheti a "tisztességes " szó valódi értelmét, mert úgy érzem, hogy súlyos fogalomzavarban van és ismeret hiányában rosszul, rosszkor használja ezt a kifejezést. ... és könyörgöm! Ne hagyják, hogy gyógyszerre igyon!
Hill
2022. július 22. 14:50
Rohadj meg
vamonos
2022. július 22. 14:41
Szar lehet úgy élni, hogy nincs az életében más csak a vad, fékezhetetlen düh és gyűlölet azok iránt, akik nem úgy gondolkodnak mint ő. Ebbe teljesen bele fog őrülni. És még mindig vannak, akik szerint meg kellene buktatni a jelenlegi kormányt és erre az idiótára bízni az ország vezetését. Akkor jönnének el a magyarság végnapjai. Magyarország háború nélkül is eltűnne a térképről.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. július 22. 14:37
El sem olvasom ennek a szarembernek az okádását, de a kommenteket sem. Annyit tudok azonban írni, hogy amíg ez meg a csürhéje volt kormányon semmi, de semmi nem szolgálta a magyar emberek érdekét. Fletókám, te köpködheted Orbánt, a szaros nyomába sem jöhetsz emberségből, közvetlenségből, hazaszeretetből, semmiből. Egy nulla vagy a számok és emberek halmazában. A mandiner meg jobban tenné már, ha ezt a félnótás alkeszt nem futtatná már, mint egy politikai kurvát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!