Gyurcsány remegve várja a válságot

2022. július 13. 21:10

Figyelj, Feri, készülünk mi is!

2022. július 13. 21:10
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Ezért is vicces, amikor Gyurcsány azt veti Orbán Viktor szemére, hogy semmit nem tanult elődjei tévedéséből. Tessék? Nem épp fordítva van? A jelenlegi miniszterelnök nagyon is megtanulta ellenzékben, hogyan nem szabad kormányozni. Ezért is veszít mindig ellene a balliberális oldal. 

Abban pedig, hogyan kell kormányozni, szerencsére soha nem Gyurcsányékat használta viszonyítási pontnak. Ezért is nyer ellenük rendre nagy arányban. Úgyhogy jó lenne, ha visszatérnének a konstruktivitásnak minimum ahhoz a változatához, amelynek alapgondolata, hogy legalább ne árts, ha már használni nem tudsz. De hiú ábránd, naiv vágyakozás ez egy olyan konglomerátum esetében, amelynek vezetője most azzal háza: »Nem szabad megmenteni Orbánt!«

Nem mintha a kormányfő az ellenzéke segítségére szorulna, de akkor is mély fájdalommal vegyes szánalmat vált ki a józan emberekből a kicsinyességnek, a pitiánerségnek, a sértett irigységnek és az ezekből fakadó gyűlöletnek ez a foka. 

Az ilyen ember, akit csak löttyös indulatai vezérelnek a politikában, akkor is teljességgel alkalmatlan lenne egy ország vezetésére, ha véletlenül földönkívüliek szállnának le a szemlőhegyi villája kertjében, és kezébe nyomnák a felhőtlen boldogság receptjét. Képes lenne azt is megsemmisíteni, nehogy a fideszesek kezébe kerüljön.

Készülünk! Ezzel zárta minapi bejegyzését Gyurcsány Ferenc, és ez intő jel kell, hogy legyen számunkra is. Most nagyon oda kell figyelnünk a valós információkra, józanul kell azokról gondolkodnunk és sokat beszélgetni egymással, hogy minél kevesebben legyenek olyanok, akik beveszik a zsákutcás dumát csak azért, mert most egy kicsit göröngyösebb szakasz következik. Úgyhogy figyelj, Feri, készülünk mi is!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. július 15. 15:09
Erős Ország, erős forint, rezsicsökkentés, ja, nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, és ez még a Holdról is látszik, igaz csicska Gajdics?
Fed74
2022. július 15. 11:28
Egy közpénzen kitartott fasszopó vagy Gajdics!
Namond
2022. július 14. 21:41
Gazdics mester szép az új fogsor, de mi lenne ha Orbán a Vicctor lelépne a színpadról és elhúzna kellékesnek. A FIDESZ arénabeli társulata pedig választ egy másik miniszterelnököt, az pedig új kormányt?
Jooee
2022. július 14. 16:58
Feri a kocsmaajtóban mutat jól nem a parlamentben. A kocsmában legalább sikereket is el tud érni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!