Megjött az ukáz fentről, hogy az én könyvemet el kell tüntetni Böjte könyvei mellől

2022. július 06. 06:00

Több Libri-dolgozó is írt nekem.

2022. július 06. 06:00
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Oké, tudjuk már, hogy ezek újra az 50-es évek és nem tűrik a renitens akciókat. A napokban több Libri dolgozó is írt nekem, hogy bizony az ő akciójuk volt az, hogy a könyvemet odatették Böjte Csaba könyve mellé. Vagyis ezt nem a cég rendelte el, ugyanis ilyen rendezési elv nincsen, hiszen kiadónként teszik ki a könyveket. Ezúton is hálás köszönet a bátorságotokért és azért, hogy vállaltátok a következményeket is! Végtelenül büszkék vagyunk Rátok! Remélem komolyabb bántódása senkinek nem esett!

Mára már viszont nyilván megjött az ukáz fentről, hogy az én könyvemet el kell tűntetni Böjte könyvei mellől, illetve, ha lehet, akár teljesen el kell dugni. Ezt igazoltak vissza néhányan, akik végigjártak jó pár üzletet és már nincsen ott a könyvem Böjte könyvei mellett, de néhány helyen még ott van egy könyvnyi üres hely, amiből az látszik, hogy ott lehetett korábban. Sőt volt, hogy nem is látták a könyvemet a könyvesboltban és miután kérték az eladótól, csak nagy keresgélés után találtak belőle. De teljesen el volt dugva. Ez persze jelenthetné azt is jó esetben, hogy elfogyott az összes és azért nincsen belőle. Vagy jelentheti azt is, hogy a Libri-n belül került fekete listára a könyvem. Ez utóbbi nagyon elszomorítana, remélem, hogy nem ez a helyzet áll fenn!

Jó lenne tudni, hogy mi az igazság! Én mondjuk azt sem bánom, ha a könyvemből, ami volt már kultuszkönyv, szimbolikus felkiáltó jel, politikai üzenet, most hirtelen fekete-listás-tiltott-eldugott könyv lesz! Mert ez is csak azt mutatja, micsoda ereje van annak, ha a bátor áldozatok végre megszólalnak! Persze lehet tenni egy újabb kísérletet az elhallgattatásukra, de az igazság akkor is győzedelmeskedni fog minden hazugság, eltussolás és elhallgatás felett!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Török Péter
2022. július 10. 12:23
Kedves Rita nem gondolod,hogy téveszméket kergetsz plusz erőlteted a publicitását,mélyen nárcisztikus képe van az egésznek.
ivanoohe
2022. július 07. 13:46
Hülye kurva :)
sosemvolt
2022. július 07. 07:51
"A napokban több Libri dolgozó is írt nekem, hogy bizony az ő akciójuk volt az, hogy a könyvemet odatették Böjte Csaba könyve mellé." Milyen visítást lecsapna ez a nőimitátor, ha valamelyik csoport felvállalná azon könyvesboltok bojkotját, ahol a könyveit árusítják. Szabad véleménynyilvánítás van.
néhai Ch.Pilot
2022. július 06. 22:41
Epigramma Forintfalvi Rinyának Böjte Csaba mártír, te pedig egy vámpír. Böjte Csaba egy szent, te meg egy eszement.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!