Az időközi választásokról 

2022. július 02. 08:25

Az április 3-i katasztrofális vereségből az ellenzék nem tudott talpra állni.

2022. július 02. 08:25
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Az időközi választásokról 

Ami az ellenzéki vereség okait illeti, országos és helyi okok egyaránt szerepet játszanak az eredményekben. Előbbivel kapcsolatban kifejtettem: az április 3-i katasztrofális vereségből az ellenzék nem tudott talpra állni, annak ellenére sem, hogy az infláció az elmúlt két hónapban tovább nőtt és olykor a benzinellátás is akadozik egyes benzintöltő-állomásokon. Ami az utóbbit illeti,nem tett jót az egyes városokban kirobbant ellentétek sora.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. július 02. 17:55
A benzinellátást sem tudta kihasználni. Azért drága a benzin, mert az ellenzék eldugta. Az ő földjén van a nyersolajkút, ő száguld a teherautónyi nitroglicerinnel (ez mondjuk igaz, de nem a körúton), és ha kormányozna tocsognánk a benzinben-gázolajban. Háromnevű szerint.
Epiphone
2022. július 02. 16:26
...... egy picit csendesebben okoskodik.....
Megtalálta
2022. július 02. 14:13
Ez az ellenzék ennyire képes.
Gulyásleves
2022. július 02. 13:25
Nagy Márton az ország előtt álló gazdasági kihívásokról beszélt a Matthias Corvinus Collegium (MCC) által szervezett beszélgetéssorozaton. Az utóbbi időben a nemzetközi figyelem központjába is bekerülő gazdaságfejlesztési miniszter elmondta, hogy 2023-ban véget érhet ugyan az inflációs szakasz, ám a neheze csak azután következik, majd szót ejtett az Európai Unióval való megegyezésről is. Kiderült, miért nem gondolja jónak az inflációkövető béreket, miért nem tartja jelenleg életszerűnek az euró bevezetését, hogy hogyan kell véget vetni az árstopoknak, de azt is elárulta, miért előnyös a kétharmad a válságkezelés szempontjából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!