Egy rászoruló

2022. június 10. 07:31

Az MSZP-s Vajda Zoltán milliókat igényelt angoltanfolyamra, miközben angolul oktatott.

2022. június 10. 07:31
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Olvasom, hogy az Országgyűlés költségvetési bizottságának élére kinevezett MSZP-s Vajda Zoltán korábban uniós pénzekkel trükközött; saját cégének igényelt több mint hárommillió forintot egy angoltanfolyam-pályázatra úgy, hogy magát is rátette a listára. Holott előzőleg évekig élt Amerikában és Angliában, felsőfokon beszélte a nyelvet, sőt egy egyetemen angolul oktatott.

A Kertváros éjjel-nappal Facebook-oldala korábban arról írt, hogy hősünk az általa leszólt csok lehetőségével is élt. »Saját magát is szembeköpte, amikor felvette a csokot, emellett állami segítséggel vásárolt nagycsaládos autót is (ehhez két és fél millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott). Pedig előtte azt harsogta: 'az állam csak a valóban rászorulókat támogassa, azokat, akik képtelenek önerejükből elfogadható, biztonságos lakhatáshoz jutni és azt fenntartani'. Vajda Zoltán vagyonnyilatkozata alapján minden, csak nem rászoruló« – írta a portál, csatolva az ellenzéki erkölcsbajnok vagyonnyilatkozatát. Aki ezek után azt gondolja, hogy Vajda zavarba jött, téved. »Az igényléskor szerencsére nem kértek Fidesz-párttagsági igazolványt – szellemeskedett a tenyérbemászó ember. – Mindegyik segítséget ezúton is szeretném megköszönni a magyar adófizetőknek, illetve örömmel nyugtázom, hogy legalább ezen összegeket nem lopta el a fideszes hatalom.«

Vajda régóta gátlástalan zsivány hírében áll, a 2018-as választásokra készülvén annyi hamis név szerepelt az ajánlólistáján, hogy nélkülük nem is lett volna elegendő támogatása. Ennek dacára megszüntették ellene a büntetőeljárást, ugyanis levegőért kapkodva kijelentette: nem tudott a disznóságokról. »Hallatlan!«”

Fotó: Vajda Zoltán és Márki-Zay Péter/Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2022. június 10. 18:31
Vajda úr egy tipikus baloldali ,szidja a rendszert,de élvezi előnyeit.
Lajoss
2022. június 10. 12:06
A Tóni apósának milliárdjai inkább húzősak..
balbako_
2022. június 10. 12:00
Folyvást azon siránkoznak a baloldalon, hogy csak a rászorulók kapjanak juttatásokat. Nos, ők így értették a rászorulást, hogy majd ők megmondják, hogy ki az. Vajda elvtárs ki is jelölte az ő rászorulóját - saját magát.
NoSS
2022. június 10. 11:07
A csokkos jucit is olvastad? Vagy akkor még nem tudtál olvasni? Persze a látás,hallás lehet szelektív, de az olvasás is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!