Boris Johnson megúszta

2022. június 07. 07:00

Egy évig nem is indíthatnak ellene újabb bizalmi szavazást.

2022. június 07. 07:00
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Boris Johnson megúszta: az ellene indított bizalmi szavazáson 359 képviselő szavazott a pártjából, 211-en támogatták és 148-an szavaztak ellene. Johnson most nem csak megúszta ezt a próbatételt, de a párt szabályzata szerint egy évig nem is indíthatnak ellene újabb bizalmi szavazást.

Johnsonnak a »partygate« miatt kellett szembenéznie a Konzervatívok alsóházi frakciójával: a brit rendőrség által is vizsgált ügy az után robbant ki, hogy kiderült, a brit miniszterelnökség munkatársai, köztük több miniszter is részt vett a legszigorúbb Covid-karantén idején az irodákban szervezett bulikon, volt olyan party, amelyet Johnson is megtisztelt jelenlétével.”

Kép forrása: Facebook

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. június 07. 13:01
Egy évig bármit megtehet ez a felelőtlen ember, aki a kormány első embereként képtelen a jogkövetésre. Vajon tényleg küld nagy hatótávolságú fegyverzetet Ukrajnának? Ha igen, fantasztikus, mert még leléptetni sem tudják egy évig! A végén csak sikerül neki Csontig benyalni a jenki Deepstate-nek a harmadik világháború kirobbantásával... Felelőtlen, a bőre mentéséért mindenre képes politikus... Gratulálok a briteknek, hogy ezt az embert sikerült megválasztaniuk...
Nemaztmondták Feri!
2022. június 07. 13:00
Hajrá Bodzsó! Buli vaaaan! Egy évig minden este szétterpesztett lábbal seggest ugorhatsz a kovidosmajomhimlőséces migrieitek közé.
Trombitás Keresztély
2022. június 07. 12:47
Nem igazán érdekel ez a kócos bohóc, de a szoponc vakegér Danika sem. Neki mindenről facebook bejegyzést kell írni? A mandinernek meg szemlézni? Már volt itt vagy háromszor ez a szuper fontosságú "hír".
szemlelo
2022. június 07. 09:35
Azt, hogy megússza, jó előre lehetett tudni. Messze nem volt meg a többség a menesztéséhez. Már csak azt nem értem, hogy a haladó világsajtó hogy hozhatta a szavazás ügyét az első oldalon - amikor a kimenetele egyértelmű volt. Verték megint a habot....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!